З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Анонси » Весняні виставки обласного краєзнавчого музею

Весняні виставки обласного краєзнавчого музею

фото Весняні виставки обласного краєзнавчого музею
Три перші весняні виставки розгорнуто в обласному краєзнавчому музеї.

1 березня відрилися одразу дві експозиції: прикрас з бісеру Оксани Белегай "Весняні передзвони” та "Зір, затриманий в долонях”.

 

Оксана Белегай викладає трудове навчання і образотворче мистецтво в рідній школі мальовничого села Підмихайлівці на Рогатинщині. Є керівником гуртка бісероплетіння обласного державного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Здобуває другу вищу освіту в Інституті мистецтв Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника. Учасниця багатьох виставок, всеукраїнських фестивалів. Це третя персональна виставка майстрині, на якій представлено більше 50-и робіт. Виставку організовано за сприяння управління культури облдержадміністрації та обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України. Виставка діятиме до 28 березня.

Автор проекту "Зір, затриманий в долонях"– засновниця львівської мистецької молодіжної фундації "Берег Батьківщини” Христина Береговська у співпраці з Національним заповідником "Давній Галич”. Це одна зі спроб показати світ очима незрячих. Виставка була представлена в багатьох країнах світу, зокрема у Ватикані. Експонується більше сорока робіт. Авторами є люди з вадами зору з різних куточків України, більшість – діти. Їхні картини – це імпульс мрій, фантазій і переживань. Вони бачать декорацію світу через почуття. Вони сповнені потужною силою Духа й енергії. Виставка працюватиме по 21 березня.

А 2 березня відкриється виставка картин Степана Герелишина до Шевченківських днів "В сім’ї вольній, новій…”. Буде представлено більше шістдесяти робіт художника. В його творчому доробку – портрети Тараса Шевченка, Івана Франка, Лесі Українки, відомих сучасних поетів і письменників, політичних діячів, і, звичайно, краєвиди Карпат та сюжетні полотна. А цикл робіт аквареллю "Хресна дорога” спонукає задуматися над жертвою Спасителя. Виставка буде діяти до 15 березня.
Категорія:Анонси| Перегляд:753| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): музей, весна, ратуша, Виставки, Анонс, краєзнавчий
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.