З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Вартість закордонних паспорта зросла на 77 гривень

Вартість закордонних паспорта зросла на 77 гривень

фото Вартість закордонних паспорта  зросла на 77 гривень
Місяць тому у паспортному столі Івано-Франківська заявляли, що вартість закордонних паспортів не зросла. Хоч незадовго до Нового року Кабмін видав постанову, згідно з якою ціна паспортів для виїзду за кордон змінювалась у більшу сторону. Вочевидь, до Івано-Франківська нововведення уряду прийшли тільки тепер. Бо зараз при виготовленні закордонного паспорта доведеться доплатити майже 77 гривень.

А громадяни, які з 1.01 до 30.01 цього року подали документи на виготовлення паспорта і платили за старими тарифами, тепер зобов'язані доплатити за закордонний паспорт ще й цих 77 гривень. Тож зараз весь комплекс своїх послуг разом з виготовленням паспорта ДП «Документ» в Івано-Франківську оцінює у розмірі 662 грн.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:4668| Додав:ivanka |Рейтинг:1.8/8

Всього коментарів: 1
avatar
0
1 ТАтА • 17:39, 15.11.2012
Нещодавно повернулася із обласного центру, подавала документи на загранпаспорт, хочу поділитися враженнями, оскільки інформація викладення в статті трошки застаріла.

Отож, якщо виготовляєте паспорт на всяк випадок і вам не спішно, то можете самостійно виготовити довідку про відсутність судимості і адресну довідку, виготовляємо самостійно в обласному центрі — у кабінеті №64 (третій поверх) Інформаційного Центру УМВС за адресою: вул. Євгена Коновальця 42Б (позаду будинків №44 та №44а), м. Івано-Франківськ. Будівля Інформаційного центру, хоч і непримітна з вулиці Коновальця, але знайти її не так складно: через дорогу напроти Інституту права імені Короля Данила Галицького, у вході в арку (вул. Коновальця, 44, там є вказівник на адресне бюро УМВС буд. 42 а) на території служб УМВС (можна розпізнати за масивною металевою чорною брамою із фірткою). Щоправда, вивіски при вході на будинку 42Б немає, але за інформаційним стендом біля сходової клітки всередині можна зорієнтуватися. Документи на довідки приймаються\видаються довідки від 10.00 до 11.00 та від 16.00 до 17.00 щопонеділка, щосереди і щоп'ятниці . Оформлення довідки безкоштовне. Приходити слід з оригіналами та копіями паспортам , ідентифікаційного коду. Вам буде призначено дату, коли можна буде забрати готову довідку. Термін оформлення 20 днів. Термінове оформлення вже відмінили.

Після того як довідка буде на руках, ідемо в паспортний стіл, вул. Лепкого (сірий будинок ,перед ним величезні ялинки) вхід з правого боку. Третій поверх , каб. 306 ( розклад роботи 306 кабінету: вівторок з 10.00 до 16.00, середа з 11.00 до 17.00, пятниця з 11.00 до 17.00, субота з 10.00 до 13.00) там оплачуємо решту платежів: держмито — 170,00 грн., бланк паспорта — 150,00 грн., послуги ВГІРФО — 10,28 грн., а від страхівки і послуг державних підприємств «Документ» та «Інформ-Ресурси» чемно відмовляємося.
таким чином виготовлення паспорта вам обійдеться у 400 гривень, а не у шістсот (це включаючи послуги ДП "Документ"). Цей варіант, хоч і пов'язаний із поїздками до обласного центру та втратою часу, проте економить гроші й нерви всім учасникам процесу. Успіхів!!!
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.