З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » В Коломиї до 8 березня встановили найвище в Україні трояндове дерево

В Коломиї до 8 березня встановили найвище в Україні трояндове дерево

фото В Коломиї до 8 березня встановили найвище в Україні трояндове дерево
8 березня чоловіки дарують жінкам квіти, хтось цукорки, а для панянок Коломиї на площі перед музеєм Писанкарства встановили найвище в Україні трояндове дерево.

Громадська організація Український рід в такий спосіб показала свою любов до прекрасної половини людства. Завітав подивитись на такий подарунок і педставник Національного проекту Книги рекордів України.
Трояндове дерево висотою чотири метри 60 сантиметрів та з 550 троянд – це вже третій рекорд України, який експерти книги рекордів зафіксували у Коломиї, попередні два – це масове виконання танцю коломийка та найдовше перебування під снігом.

Червоні троянди – символ палкого кохання, до металевої конструкції прив’язували протягом 5 годин.
8 березня зі встановленням нового рекорду України започаткували свого роду традицію. Організатори пообіцяли, що кожного року будуть встановлювати нові квіткові дерева. Тож у місті понад Прутом невдовзі може з”явитися цілий квітковий сад.

«Громадська організаця Український рід вирішила не вітати кожну жінку окремо, а подарувати свято всім без виключення. Ми готові кожного дня робити рекорди України для наших дорогих жінок.

 Маємо надію, що так само як на Новий рік встановлюють ялинки, так і до свята 8 березня по всій Україні будуть встановлювати квіткові дерева», – зазначив організатор акції Андрій Сава голова ГО «Український рід».
Троянди з квіткового дерева зняли і подарували коломийським панянким, а саму металеву конструкцію організатори подарували місту з надією, що це стане візитівкою Коломиї, а подібні дерева будуть встановлюватись в усіх містах України і не лише на свята.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:1586| Додав:ivanka |Рейтинг:5.0/1

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.