З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » В Івано-Франківську є будинок де комунальні послуги коштують менше

В Івано-Франківську є будинок де комунальні послуги коштують менше

фото В Івано-Франківську є будинок де комунальні послуги коштують менше
В Івано-Франківську є будинок, мешканці якого за тепло і гарячу воду вже з 1 липня платитимуть менше за інших іванофранківців. Йдетьтся  про багатоповерхівку на Пилипа Орлика 8.

На даху багатоповерхівки  встановлена міні-котельня. Раніше вона була на балансі приватної структури. Тож про дешевші опалення і гарячу воду не йшлося.  Розповідає розпорядник балансу дахової котельні Олександр Веприк.

Після передачі котельні на баланс "Теплокомуненерго" гаряча вода і тепло стали дешевшими, ніж для інших мешканців. Приблизно на 20 відсотків. Адже до кожної квартири підведений тепловий лічильник. Тому законних підстав для  абонентської плати мешканцям Пилипа Орлика, на відміну від інших багатоповерхівок немає. Каже заступник директора "Теплокомуненерго" Ігор Угриновський.

Комунальникам дахова котельня  теж не завадить. Відтепер вони зможуть продавати тепло і гарячу воду підприємствам, які розташовані на першому поверсі багатоповерхівки  на Пилипа Орлика.
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1077| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.