З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » В інтернет потрапили інтимні фото Скарлетт Йоханссон з її ж телефону

В інтернет потрапили інтимні фото Скарлетт Йоханссон з її ж телефону

фото В інтернет потрапили інтимні фото Скарлетт Йоханссон з її ж телефону
В інтернет потрапили аматорські фотографії голої голлівудської актриси Скарлетт Йоханссон, зроблені нею самою з допомогою мобільного телефону (вид ззаду і вид спереду). Ці знімки потрапили в Мережу 14 вересня і тут же були опубліковані багатьма сайтами про життя знаменитостей, зокрема, сайтом Mr.Skin, що спеціалізується на "роздяганні" зірок, повідомляє NEWSru.co.il.

Ким були викрадені фотографії, невідомо. Але ФБР веде спеціальне розслідування з даного приводу. Представниця ФБР в Лос-Анджелесі Лора Ейміллер підтвердила факт проведення розслідування, сказавши, що розшукуються один або кілька зловмисників.

Сайт TMZ передає, що хакерами були також викрадені "голі фото" голлівудської актриси Міли Куніс і актора Джастіна Тімберлейка. Міла знята у ванній, Джастін - лежачим без нижньої білизни на ліжку і з рожевими трусиками на голові. Можливо, мова йде про кадри, зроблені під час зйомок романтичної комедії "Секс по дружбі" (Friends with Benefits), в якій грали Куніс і Тімберлейк.

ФБР поки не називає підозрюваних, але журналісти впевнені, що мова йде про групу Hollywood Leaks, яка нещодавно оголосила мобілізацію сил для спільного "викриття зірок".

Раніше хакерам вдавалося зламувати комп'ютери багатьох знаменитостей. Після цих атак в Мережі з'являлися інтимні фотографії Ванесси Хадгенс, Блейк Лайвлі (подруги Леонардо Ді Капріо), Крістіни Агілери, Скарлетт Йоханссон (нинішній інцидент вже другий у її кар'єрі), Джессіки Альби, Майлі Сайрус, Селени Гомес, Демі Ловато, Алі Лартер, Бізі Філіппс, Емми Колфілд, Еддісон Тімлін, Рені Олстед та інших - в цілому, від дій хакерів постраждали понад 50 американських знаменитостей, зазначалося навесні цього року в звіті ФБР США.

Крім того, хакери не рідко ламають банківські рахунки по всьому світу або сайти установ.
Категорія:Новини світ| Перегляд:1120| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Скарлетт Йоханссон, інтимні фото, фото, інтернет, хакер
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.