З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » В Богородчанському районі пройшли два цікаві футбольні матчі

В Богородчанському районі пройшли два цікаві футбольні матчі

фото В Богородчанському районі пройшли два цікаві футбольні матчі
У неділю 8 квітня в Богородчанському районі проходили два цікаві футбольні матчі: у Дзвинячі в рамках півфіналу обласного Кубка чемпіонів міст та районів місцевий клуб приймав ФК «Пістинь» з Косівського району, а на центральному стадіоні селища Богородчани ФК «Газовик» зустрічався з минулорічним призером першої ліги чемпіонату області МФК «Тепловик» м. Івано-Франківськ ,- про це повідомила прес-служба Богородчанської РДА.

ФК «Дзвиняч» поступився у першому матчі з рахунком 3:1, тож богородчанцям  треба було відіграватися. Перший тайм закінчився без голів, а ось у другому «посипалося»: дзвиняцькі футболісти тричі забили «круглого» у ворота гостей, але за дві хвилини до фінального свистка «Пістинь» відквитав один гол. За результатом двох зустрічей суддя показав на серію післяматчевих пенальті. Фортуна виявилася прихильнішою до наших хлопців і вони здобули перемогу з рахунком 5:4. Отже, богородчанці у фіналі, який відбудеться 22 квітня в Івано-Франківську. Вітаємо ФК «Дзвиняч» з вдалим виступом і бажаємо перемоги у вирішальному матчі!

Категорія:Спорт| Перегляд:946| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.