З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 3
Гостей: 3
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » В Абу-Дабі жертву групового зґвалтування кинули на рік за ґрати за позашлюбний секс

В Абу-Дабі жертву групового зґвалтування кинули на рік за ґрати за позашлюбний секс

фото В Абу-Дабі жертву групового зґвалтування кинули на рік за ґрати за позашлюбний секс
Суд Абу-Дабі засудив до тюремного ув'язнення строком на один рік за заняття сексом поза шлюбом мешканку емірату, яка сама звернулася в поліцію за допомогою після групового зґвалтування з боку шести чоловіків. При цьому арабська Феміда повністю або частково виправдала всіх фігурантів цієї справи, підозрюваних в зґвалтуванні.

Так, були зняті звинувачення в сексуальній нарузі з 19-річного службовця військової поліції, що запросив потерпілу підкотитися на його автомобілі, а потім вступив з нею в інтимний зв'язок, передає РИА "Новости". Суд засудив жандарма до року тюремного ув'язнення за секс поза шлюбом. З решти фігурантів цієї справи також були зняті звинувачення в зґвалтуванні: двох чоловіків засудили до трьох місяців в'язниці за проведення часу наодинці з жінкою. Двох інших підсудних суд оштрафував на п'ять тисяч еміратських дірхамів (1,4 тисяч доларів) - кожного за порушення норм суспільної моралі.

Як випливає з матеріалів справи, злочин був вчинений 2 травня 2010 року. За словами 18-річної дівчини, вона погодилася вступити в інтимний зв'язок зі своїм другом в його автомобілі за 10 тисяч дірхамів (2,7 тисяч доларів). Проте, як вона повідомила поліції, потім її приятель запросив приєднатися до них п'ятьох своїх друзів - чотирьох громадян Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) і одного іракця, які і вчинили жорстоку наругу.

Після звернення жінки в поліцію була проведена судово-медична експертиза. Всім шістьом чоловікам пред'явили звинувачення в зґвалтуванні.

Під час судових слухань обвинувачені своєї провини не визнавали, а захист наполягав на їхній невинності, посилаючись на результати експертизи.

Жінці було пред'явлено звинувачення в занятті сексом поза шлюбом за взаємною згодою. При цьому адвоката у дівчини на суді не було і ніхто з її родичів на слуханнях не прийшов. Більш того, за словами потерпілої, члени сім'ї побили її, отримавши звістку про зґвалтування, повідомляє NEWSru.com. На засіданні суду 25 травня дівчина відмовилася від всіх даних нею свідчень. При цьому вона заявила, що не піддавалася нападу, ніхто її не ґвалтував і в інтимний зв'язок ні з одним з шістьох чоловіків, яким пред'явлено звинувачення в зґвалтуванні, вона не вступала.

У інтерв'ю журналістам в залі суду жінка зізналася, що відкликала свої свідчення про групове зґвалтування, щоб уникнути покарання за заняття позашлюбному сексом.

Як писала еміратська газета The National, яка є власністю уряду Абу-Дабі, у разі визнання жінкою винною в заняттях сексом поза шлюбом її може очікувати тілесне покарання - удари батогом і тривалий тюремний термін, аж до довічного ув'язнення.

"Традиціоналіський устрій ОАЕ часто приводить до того, що жертва сексуального насильства сама вважається в ньому винною", - писала The National в редакційній статті від 18 травня, присвяченій темі несправедливого відношення до жертв насильства.

У лютому британська преса писала про затримання в Дубаї пари з Великобританії. Як повідомляли англійські ЗМІ, молодим людям було дозволено покинути ОАЕ після того, як жінка відмовилася від свідчень, які дала в поліції. У них вона стверджувала, що була зґвалтована працівником розкішного готелю, в якому вона зупинилася зі своїм другом. Після подачі заяви в поліцію британцям пред'явили звинувачення в занятті сексом поза шлюбом. ЗМІ повідомляли, що пара змогла уникнути в'язниці, уклавши шлюбний союз.

У Саудівській Аравії в 2007 році жінку, що піддалася груповому зґвалтуванню, засудили до 200 ударів батогом і шести місяцям в'язниці за порушення закону, що забороняє зустрічатися чоловікам і жінкам, яких не пов'язують сімейні вузи.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:964| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.