З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Українка посіла друге місце на конкурсі Міс Всесвіт, першою стала представниця Анголи. Відео

Українка посіла друге місце на конкурсі Міс Всесвіт, першою стала представниця Анголи. Відео

фото Українка посіла друге місце на конкурсі Міс Всесвіт, першою стала представниця Анголи. Відео
Друге місце на конкурсі краси "Міс Всесвіт" у бразильському місті Сан-Пауло посіла українка Олеся Стефанко.

Переможницею конкурсу стала темношкіра красуня з Анголи Лейла Лопес, повідомляє РИА "Новости".

Перед фіналом організатори також оголосили переможниць у номінаціях "Міс Фотогенічність" і "Міс Симпатія". Ними стали відповідно "Міс Швеція" Роннія Форнстедт і представниця Чорногорії Ніколіна Лонкар.

На початку фінальної вистави всі конкурсантки вийшли на сцену, де дізналися імена 15 фіналісток, яких судді вибрали за підсумками попередніх змагань 8 березня. Ще одна учасниця вирішального етапу "Міс Всесвіт" була обрана за результатами глядацького голосування в інтернеті.

Боротьбу за титул вели представниці Франції, Косово, Колумбії, Китаю, Анголи, Австралії, Пуерто-Ріко, Бразилії, Нідерландів, США, України, Панами, Коста-Ріки, Португалії, Філліпін і Венесуели.

Потім 16 фіналісток взяли участь у дефіле в купальниках. З їх числа судді відібрали десять дівчат, які вийшли перед суддями у вечірніх сукнях. У третій частині конкурсу змагалися лише п'ять красунь - вони відповідали на запитання суддів. За перше місце боролися представниці відУкраїни, Філіппін, Китаю, Бразилії та Анголи.

"Міс Всесвіт" (Miss Universe) - один з найпрестижніших міжнародних конкурсів краси. Власниками конкурсу є американський підприємець Дональд Трамп і телекомпанія NBC. Шоу в Сан-Пауло транслюється в прямому ефірі на аудиторію більше 1 мільярда людей у 189 країнах світу.

Володарка титулу "Міс Всесвіт" отримує у тимчасове користування діадему, а також квартиру в Нью-Йорку. Корона "Міс Всесвіту" - витвір ювелірного мистецтва вартістю понад 120 тисяч доларів. Вінець, виконаний з білого і жовтого золота, інкрустований більш ніж 1000 дорогоцінних каменів. Крім діадеми переможниці покладаються численні подарунки і грошові призи на загальну суму у чверть мільйона доларів.

Нагадаємо, що українській красуні Олесі також пропрокували перше місце.




Категорія:Новини світ| Перегляд:660| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Україна, міс всесвіт, Анголка, конкурс краси, Лейла Лопес, Олеся Стефанко
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.