З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Українця в Єгипті розрізало гвинтом човна перед об'єктивом камери (відео)

Українця в Єгипті розрізало гвинтом човна перед об'єктивом камери (відео)

фото Українця в Єгипті розрізало гвинтом човна перед об'єктивом камери (відео)
Під час відпочинку в Єгипті трагічно загинув український турист. Чоловіка фактично розрізало гвинтом моторного човна на очах у дружини і 14-річної дочки. Нещасний випадок стався ще 13 лютого, але відомо про нього стало лише зараз. Трагедію випадково зафіксувала підводна камера і відео було викладено в Інтернет. Родина Перегінець з Харкова вилетіла до Шарм-ель-Шейха з друзями.

 У перший же день відпустки вирішили випробувати нову підводну камеру. Чоловіки пірнали за буйками, коли в одну моторний човен, який пропливав повз, зачепив Андрія. Йому перерізало горло і сильно ударило в голову. Постраждалого підняли на човен та повезли на берег, де на нього чекали дружина і донька. Рани сильно кровоточили, їх намагалися закрити рушниками та голіруч, однак допомога не надійшла – на пляжі (який належить готелю) ані рятувальників, ані лікарів не було.

 За словами вдови, швидка приїхала лише через 15 хвилин. Андрія відвезли в лікарню, але врятувати вже не змогли. Через 40 хвилин він помер, так і не прийшовши до тями.
Вдова Андрія визнає, що трагедія сталася через збіг обставин, але не виключає: в загибелі чоловіка є вина і туристичної фірми. "Пегас" я звинувачую тільки в тому, що вони, привізши нас в чужу країну, вони мали провести інструктаж з техніки безпеки. Якби вони два слова сказали, я б його туди не пустила. Він би сам не пішов", - розповіла Валентина. Київське керівництво фірми своєї провини у трагедії не вбачає. У компанії стверджують, що туристи самі порушили загальноприйняті правила – зокрема, заплили за буї.

Категорія:Новини світ| Перегляд:787| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.