З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » У Туреччині перший у країні нудиський готель працював всього 6 днів

У Туреччині перший у країні нудиський готель працював всього 6 днів

фото У Туреччині перший у країні нудиський готель працював всього 6 днів
Готель Adaburnu Golmar, названий першим у мусульманському світі курортом для нудистів, закрився всього через шість днів після відкриття, повідомляє  Бі-Бі-Сі.

Він був закритий після того, як його проінспектувала місцева влада і з'ясували, що один із балконів будинку не відповідає архітектурному проекту. У результаті першим 12 неодягненим постояльцям готелю довелося переїхати в менш екстравагантне місце.

Тим не менш, власник курорту Ахмед Козар, вже 15 років працює в турецькій туріндустрії, обіг якої складає 20 млрд доларів на рік, висловлює надію на те, що йому вдасться підправити балкон і до середи знову відкрити готель.

Козар сказав, що завжди налаштований на пошук і освоєння нових підходів у сфері туризму, і що чимало європейців, що відпочивають в інших належних йому готелях, виявляють інтерес до нудизму. Ось він і вирішив відкрити спеціальний заклад на 64 номери.

Готель призначався для іноземців

Готель побудований на півострові Датча на схід від курортного міста Мармарис на бірюзовому березі Середземного моря. Тут постояльці можуть повністю оголюватися біля басейну або вирушити спеціальним мікроавтобусом на приватний нудистський пляж.

Готель відкритий тільки для іноземців: громадян Туреччини сюди не пускають. При цьому персонал, майже цілком складається з чоловіків, одяг носить.

Козар говорить, що буде домогтися поновлення роботи його готелю, і підкреслює: багато інших туристичних закладів у цьому районі продовжують працювати, незважаючи на відсутність у них тієї чи іншої ліцензії - а їх у Туреччині потрібно чимало.

Готель для нудистів, продовжує власник, будувався два роки, і місцеві жителі не висловлювали невдоволення планами ніякого Козара, який у будь-якому випадку не збирався допускати того, щоб роздягнені гості з'являлися де б то не було, крім території курорту чи приватного пляжу.

Власник готелю не висловив бажання розмірковувати про те, чи не стоять за рішенням про закриття люди з правлячої Партії справедливості і розвитку, яку нерідко звинувачують у тому, що в багатьох районах Туреччини вона негласно проводить політику консервативного ісламу.

Якщо ж його проект буде остаточно блокований, додає Козар, він подумає про перенесення його в іншу країну - до Хорватії, наприклад, або на Північний Кіпр.

Минулого року комуністичні лідери Китаю назвали відкриття першого в країні тематичного секс-парку дуже зухвалою затією і розпорядилися його знести.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:1284| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.