З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » У США українці вимагали відставки Януковича

У США українці вимагали відставки Януковича

фото У США українці вимагали відставки Януковича
Приблизно 30 представників діаспори пікетували представництво України при ООН з плакатами, які закликають до відставки нинішнього президента України Віктора Януковича.

Акція проходила під українськими прапорами та прапором США, також видно було прапор Українського Конгресового Комітету Америки, передає "Інтерфакс-Україна".

Як пояснила голова Комітету Тамара Олексій, для проведення акції не було потрібно дозволу поліції, а потрібно лише дозвіл на установку підсилювальної апаратури.

Акція почалася музичним виконанням молитви, після чого організатори акції запросили долучитися до них поліцейських, "аби продемонструвати, що в Америці є демократія".

Акція проходила під гаслами "Геть Януковича!", "Геть Азарова!", "Геть українофобів!", "Геть Табачника!". Учасники акції також тримали в руках плакат із портретом Тимошенко за тюремними ґратами, напис на плакаті такий: "Ні політичним репресіям, Україні волю!".

Крім того, українська діаспора в США написала відкритого листа президенту Віктору Януковичу.

У листі діаспора висловила стурбованість ситуацією в Україні. Зокрема, арештом Тимошенко і Луценка.

"Сьогодні дії уряду продовжують антиукраїнську політику: ведуться спроби переписування історії України, спрямовані на знищення української національної ідентичності, спростування Голодомору як акту геноциду проти українського народу, закриття Музею Української Народної Республіки і офіційне скасування звання Героя України для Степана Бандери і Романа Шухевича і таке подібне", - підкреслюють автори документу.

Також представники діаспори заявляють, що "українська громада у США завжди працюватиме для того, щоб Україна стала багатою, демократичною рівноправною державою в сім'ї євроатлантичних держав. Ми сподіваємося, що Ви звернете увагу на наше занепокоєння, щоб разом ми будували Україну - країну, яка незалежно від зовнішніх чинників продовжуватиме свій європейський шлях".

Раніше повідомлялося, що українській діаспорі не дозволили провести в Нью-Йорку акцію на знак протесту проти політики Януковича.

Крім того, народний депутат Володимир Ар'єв повідомляв, що співробітники українського посольства у США просили представників діаспори відмовитися від проведення акції.
Категорія:Новини світ| Перегляд:715| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Янукович, сша, українці, відставка
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.