З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » У Румунії перекинувся молдавський автобус з громадянами з України та РФ

У Румунії перекинувся молдавський автобус з громадянами з України та РФ

фото У Румунії перекинувся молдавський автобус з громадянами з України та РФ
У Румунії перекинувся молдавський автобус з пасажирами, серед постраждалих є росіяни і українці, передає ИТАР-ТАСС.

У Румунії в ніч на суботу, 20 серпня, перекинувся молдавський автобус з пасажирами; серед постраждалих - громадяни України і Росії.

Як повідомили журналістам в поліції, транспортний засіб марки "Сетра" перевозив до Італії 53 пасажири; з них 21 особа отримала травми і доставлена до лікарні.

Стан пацієнтів - задовільний, не виключено, що вони сьогодні будуть вже виписані. Повідомлень про загиблих немає.

За попередньою версією, в аварії винен водій автобуса, який не дотримувався дистанції перед автомобілем, що їхав попереду, і, коли останній різко загальмував, повернув управо, намагаючись уникнути зіткнення, після чого виїхав з траси і, втративши управління, перекинувся.

Прем'єр-міністр Молдавії Володимир Філат зажадав сьогодні надати допомогу постраждалим в аварії, повідомили в прес-службі уряду. Він доручив прийняти заходи для забезпечення їх всім необхідним, у тому числі і ліками, а також забезпечити доставку в пункт призначення.

Нагадаємо, 18 серпня в Грузії автобус з вірменськими і азербайджанськими туристами впав у 15-метрове провалля по дорозі з Казбегі в Тбілісі в околицях високогірного курорту Гудаурі. Ніхто не загинув, але 27 осіб отримали серйозні пошкодження, а троє туристів у важкому стані доставлено в лікарню. Серед постраждалих опинилися діти і літні люди.

Нагадаємо, що 16 серпня внаслідок ДТП поблизу міста Варни у Болгарії (зіткнення пасажирського автобуса з українськими туристами та легкового автомобіля) 11 громадян України було госпіталізовано. Двоє громадян Болгарії, які перебували в автобусі, загинули.
Категорія:Новини світ| Перегляд:629| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.