З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » У Нью-Йорку відкривається виставка українського мистецтва

У Нью-Йорку відкривається виставка українського мистецтва

фото У Нью-Йорку відкривається виставка українського мистецтва
У п’ятницю, 5 лютого 2010 р., у місті Нью-Йорк (США), в престижному інтелектуальному клубі National Arts Club у центрі міста, Галерея Тетяни Міронової відкриває нову виставку сучасного українського мистецтва Contemporary Ukrainian Artists. Виставка триватиме до 20 лютого включно, передає "Корреспондент".

MironovaGallery в окремому просторі презентуватиме нові та відомі роботи прогресивного contemporary-проекту "Левітація" Віктора Сидоренка: живопис, скульптура та графіка. Наразі цей проект вже є візитівкою українських виставок у США, і на нього чекають.

Віктор Сидоренко – найбільш титулований український художник. Він - фундатор і директор Інституту проблем сучасного мистецтва Академії мистецтв України. Його основні кураторські проекти відбулися на Венеціанському бієнале - "Поема про внутрішнє море"(2007) та "Жорна часу" (2003).

Його останній проект "Левітація" - це образи червоних людських фігур на повний зріст, які літають у повітрі. Художник говорить нам про нашу внутрішню свободу, приховану можливість літати. Червоний колір – це символ влади, внутрішнього вогню. Усі твори – це крок на шляху до самопізнання. Це символ людини із СРСР, який після краху раптом може відчути свої таланти й мрії. Сидоренко розглядає свободу крізь власний досвід, тому серія наразі складається з автопортретів.

У Нью-Йорку Галерея також представить творчість Оксани Мась ("Наймані бачити сни"); Романа Жука ("Грабіжники"); Анни Криволап ("Міські пейзажі"); Олександра Бабака ("Квіти") і Сергія Гая ("Любов до жінки").

Зазначимо, минулого року через неабиякий успіх у відвідувачів в Ірані продовжено роботу виставки української художньої марки, присвяченої 18-й річниці Незалежності України.
Категорія:Культура| Перегляд:942| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.