З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » У Манявському монастирі мироточить ікона

У Манявському монастирі мироточить ікона

фото У Манявському монастирі мироточить ікона
В «українському Афоні», як здавна називають Манявський монастир на Прикарпатті, замироточила ікона Божої Матері.

Ченці схвильовані, бо востаннє спостерігали за таким дивом рівно чотири роки тому, перед жахливим паводком, який затопив цілу Західну Україну. Що тепер означає це мироточення, і гадки не мають. Але переконані – Богородиця про щось попереджає людей. Про це повідомляє Релігійно-інформаційна служба України

Богородиця наче плаче, бо миро вже більше тижня виходить з її правого ока. «Цівка», кажуть ченці, довшає з кожним днем. Що це диво, а не справа рук людських, навіть не сумніваються. «Вологи немає, є холод, мороз, все замерзло, а вона мироточить», – розповідає митрополит Івано-Франківський і Галицький УПЦ КП Іоасаф.

Чудотворна ікона «Ігуменя монастиря Манявського» – одна з головних тутешніх святинь. Це копія оригіналу, який зник, коли монастир закрили. Оригінал був написаний у сімнадцятому столітті після того, як у розпал епідемії чуми настоятелю монастиря явилася Мати Божа, наказала покаятися. Після палких молитов ченців пошесть відступила.

А копія ікони вперше замироточила 2008 року, за півроку до страшного паводку. Тож нині ченці мимоволі проводять паралелі з тогочасними подіями. «Сьогодні ми можемо припустити – вона нас застерігала: «Бережіться, бо наближається лихоліття!». Ми молилися, але не знали, яке лихоліття», – розповідає митрополит Іоасаф.
Категорія:Цікаво| Перегляд:863| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.