З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » У Львові корупційний скандал. Розікрали 1,8 млн грн, призначених під Євро-2012

У Львові корупційний скандал. Розікрали 1,8 млн грн, призначених під Євро-2012

фото У Львові корупційний скандал. Розікрали 1,8 млн грн, призначених під Євро-2012
Гучний скандал розгорається у Львові. Служба безпеки України (СБУ) викрила факт розтрати майже 1,8 млн грн бюджетних коштів, виділених Львівському державному університету фізичної культури, повідомляє galinfo.com.ua з посиланням на прес-службу Управління СБУ у Львівській області

Нагадаємо, відповідно до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, наприкінці 2009 року Львівському державному університету фізичної культури для проведення ремонту футбольного стадіону цього закладу, який визначений як тренувальний під час підготовки до чемпіонату, з держбюджету було виділено майже 5 млн грн.

Освоєння зазначених коштів, за результатами тендеру, доручили комерційній структурі, яка не мала власних виробничих потужностей і залучала до виконання робіт з реконструкції спортивної арени субпідрядні організації.

В результаті перевірки використання зазначених бюджетних коштів співробітники СБУ встановили факт невиконання передбачених угодою робіт з реконструкції спортивного об’єкту та завищення вартості залученого для ремонту обладнання на загальну суму 1 млн 789 тис грн.

Водночас встановлено, що службові особи вказаного вишу внесли неправдиві відомості в фінансові документи, внаслідок чого фірма-підрядник незаконно отримала зазначені бюджетні кошти.

Враховуючи те, що в діях службових осіб Львівського державного університету фізичної культури містяться ознаки злочинів, передбачених ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах) та ч.2 ст. 366 (службове підроблення) КК України, за цим фактом Управлінням СБУ у Львівській області порушена кримінальна справа. Слідство у справі триває.

Відзначимо, що це далеко не перший корупційний скандал у підготовці Львова до Євро-2012. У жовтні 2008 року міліція перевіряла інформацію про корупційні дії чиновників Львівської міської ради під час підготовки міста до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу.

Того ж місяця, тільки кількома тижнями раніше, австрійська компанія "ALPINE Bau GmbH" повідомила, що відмовляється від підписання запропонованої містом угоди щодо генерального підряду будівництва стадіону, оскільки міська влада не може за нього заплатити.
Категорія:Спорт| Перегляд:1065| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.