З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » У Кривому Розі невідомі підірвали ресторан

У Кривому Розі невідомі підірвали ресторан

фото У Кривому Розі невідомі підірвали ресторан
У Кривому Розі 28 березня після другої години ночі на покрівлі господарського двору ресторану "Киянка" стався вибух. Про це повідомили у Центрі громадських зв'язків ГУ МВС в Дніпропетровській області.

Зазначений двір має площу 140 кв м, дах зроблений з алюмінієвого профнастилу розміром 3х4 м, огороджений металевим та бетонним парканом, передає УНІАН.

Внаслідок вибуху пошкоджено дах господарського двору, два метало-пластикових вікна двоповерхової будівлі ресторану та лобове скло автомобіля, що стояв поблизу.

Ресторан "Киянка" не працював, постраждалих немає. Збиток наразі встановлюється.

За попереднім висновком фахівців, злочин був скоєний невідомою особою з використанням безоболонкового вибухового пристрою, тротиловий еквівалент якого становить близько 200 грам.

Слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління порушена кримінальна справа за ст.296 ч.1 Кримінального кодексу України ("хуліганство").

Вживаються заходи щодо з'ясування обставин скоєння злочину, встановлення та затримання зловмисника.

Зазначимо, у 2008 році на залізничному вокзалі "Київ-Пасажирський" у столиці були евакуйовані пасажири й обслуговуючий персонал через інформацію про нібито замінування центральної платформи вокзалу. Інформація про загрозу вибуху на Центральному залізничному вокзалі в Києві не підтвердилася.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:835| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.