З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » У ФФУ конфлікт. Все через матч "Карпат" з "Металістом", який називають "договорняком"

У ФФУ конфлікт. Все через матч "Карпат" з "Металістом", який називають "договорняком"

фото У ФФУ конфлікт. Все через матч "Карпат" з "Металістом", який називають "договорняком"
У київському Будинку футболу завершилося засідання виконкому ФФУ, на якому розглядалися питання про призначення іноземних арбітрів на матчі чемпіонату України і висновок по матчу 24-го туру чемпіонату України-2007/2008 "Карпати" - "Металіст", результат якого під підозрою.

Нагадаємо, обговорення останнього питання проходило "за зачиненими дверима", як це рекомендує робити УЄФА в подібних ситуаціях.

Скандал вибухнув, коли із залу до журналістів вибіг перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко, відразу ж заявивши: "Все, що творилося там, - це свавілля!"

Подальші коментарі Стороженко пообіцяв дати після того, як уляжуться емоції.

Виявилося, що першому віце-президенту, коли той хотів сказати свою думку, виконком одноголосним голосуванням вирішив слова не давати.

Зазначимо, що Стороженко, крім зайнятості у ФФУ, є заступником голови Харківської облдержадміністрації. Крім того, він дуже часто присутній на домашніх матчах "Металіста", спостерігаючи за грою у ВІП-ложі разом з президентом клубу Олександром Ярославським. Можливо, вирішивши, що виступ Сергія Стороженка не буде об'єктивним, виконком і позбавив його слова.

Президент ФФУ Григорій Суркіс, у свою чергу, повідомив, що Стороженко хотів перевести питання в русло дискусії, тоді як решта були налаштовані дотримуватися процедури і обійтися без зайвої полеміки.

Крім того, за словами Суркіса, всі матеріали по матчу "Карпати" - "Металіст" будуть передані в КДК ФФУ для подальшого розгляду.

Голова КДК ФФУ Стефан Решко заявив, що його комітет зробить все можливе, щоб ухвалити рішення з цього питання до початку наступного чемпіонату.

Що стосується питання з іноземними суддями, то ФФУ вирішив задовольнити лише запит "Шахтаря" на матч 28-го туру з "Динамо". Решті ж ("Карпати" - "Таврія", "Металург" (Д) - "Таврія" і "Металург" (З) - "Динамо") було вирішено відмовити.
Категорія:Спорт| Перегляд:718| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.