З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » У ДТП загинув актор Юрій Степанов. Порушено кримінальну справу

У ДТП загинув актор Юрій Степанов. Порушено кримінальну справу

фото У ДТП загинув актор Юрій Степанов. Порушено кримінальну справу
У Москві в ДТП загинув відомий актор театру "Майстерня Петра Фоменка" Юрій Степанов.

Як повідомили в черговій частині Державтоінспекції Південно-східного адміністративного округу столиці, аварія сталася о 0.45 за московським часом на перетині вулиць Люблінська і Шкулева, передає Інтерфакс.

"Актор на автомобілі ВАЗ-2104 очікував на перехресті включення зеленого сигналу світлофора, в цей момент ззаду в його автомобіль врізалася машина "Мазда". Від удару автомобіль Степанова викинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2112, який проїжджав перехрестя на високій швидкості. Актор загинув на місці", - сказав співрозмовник агентства.

В даний час ведеться розслідування причин ДТП, однак, швидше за все, підозрюваним у кримінальній справі буде проходити водій автомобіля "Мазда 6", який ударив ззаду автомобіль ВАЗ-2104, в якому був актор.

Слідчі органи УВС Південно-східного округу порушили кримінальну справу за фактом загибелі в аварії актора Юрія Степанова, повідомило джерело в правоохоронних органах.

"Кримінальну справу порушено за ст. 264 ч. 2 (порушення правил дорожнього руху, що з необережності призвело до смерті людини)", - розповів співрозмовник.

За уточненими даними, артист повертався після вистави на попутному автомобілі ВАЗ-2104, дружини артиста в момент аварії в автомобілі не було, вона прибула на місце аварії пізніше. Громадянин Мікая, який керував автомобілем, в ДТП не постраждав.

Юрій Степанов народився 7 червня 1968 року в селищі Рисьєво Іркутської області. У 1988 році, закінчивши з червоним дипломом Іркутське театральне училище, отримав запрошення вступити до ГІТІСу, в майстерню Петра Фоменка.

З 1993 року працював в театрі "Майстерня Петра Фоменка". Відомий як популярний кіноактор, знімався в серіалах: "Будинок для багатих", "Привіт від Чарлі Сурмача", "Громадянин начальник", "Штрафбат".

27 лютого в Москві помер відомий 38-річний актор Владислав Галкін. За попередніми даними, найімовірніше, причиною смерті стала гостра серцева недостатність, що супроводжувалася гострим панкреатитом.
Категорія:Культура| Перегляд:1288| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.