З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » У Бердичеві може з'явитися пам'ятник загиблим прибульцям

У Бердичеві може з'явитися пам'ятник загиблим прибульцям

фото У Бердичеві може з'явитися пам'ятник загиблим прибульцям
У Бердичеві група неформальних дослідників позаземних контактів вирішила почати збір грошей на встановлення пам'ятника загиблим інопланетянам, повідомляє газета "Бердичів Діловий".

За словами лідера організації, що збирає гроші на відкриття пам'ятника, Олександра Налісмана, ідея з’явилась на основі того, що контакт з інопланетними цивілізаціями незаперечний, і не раз він мав місце під час орбітальних катастроф, в результаті яких інопланетяни гинули.

Також Налісман додав, що на планеті немає жодного пам'ятника загиблим інопланетянам, а це свідчить про недостатню увагу до мешканців інших планет, загиблих на Землі.

Бердичівські уфологи вирішили виправити ситуацію і встановити такий пам'ятник у Бердичеві. Скульптура так і називатиметься: Пам'ятник загиблим інопланетянам.

Зі слів Олександра Налісмана, місцеві уфологи поки не вели переговорів з бердичівською владою, тому що поки немає ні проекту пам'ятника, ні достатніх коштів на його будівництво. Контакт з місцевою владою відбудеться після того, коли створять ресурсну базу для будівництва пам'ятника і підготують проект.

Нагадаємо, в кінці листопада у Ризі пройшов флеш-моб, під час якого більше двох тисяч студентів склали з власних тіл фразу We are here! (Ми тут!), адресовану інопланетянам.

Раніше повідомлялось, що інопланетяни вже летять до Землі на гігантських космічних кораблях.

Уфологи порахували, що за рік до України НЛО прилітали 94 рази: найчастіше до столиці і до шахтарів.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:733| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.