З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » У 2010 році українці найбільше цікавились погодою і соцмережами

У 2010 році українці найбільше цікавились погодою і соцмережами

фото У 2010 році українці найбільше цікавились погодою і соцмережами
Українські інтернет-користувачі в 2010 році найчастіше цікавилися погодою і соціальними мережами, свідчать результати щорічного дослідження пошукових запитів Google ZeitGeist.

Найбільш популярними запитами стали "фото", "погода" і соціальна мережа "Вконтакте". Четвертим за популярністю став запит "ігри", п'ятим - виробник мобільних телефонів Nokia, шостим - "перекладачі". До десятки популярних запитів також увійшли портал mail.ru і соціальна мережа "Однокласники".

"Персоною року" стала американська співачка Lady Gaga - саме вона лідирує за кількістю пошукових запитів серед знаменитостей. Поп-діва виявилася для українців популярнішою за акторів, які пішли з життя, Юрія Степанова (друге місце), Анни Самохіної (третє місце), Владислава Галкіна (шосте місце) та співачки Валентини Толкунової (восьме місце), відстороненого від священослуження в РПЦ російського актора і режисера Івана Охлобистіна (четверте місце), української співачки Злати Огневич (п'яте місце), прем'єр-міністра Миколи Азарова (сьоме місце) і популярного педіатра Євгена Комаровського (десяте місце).

До списку запитів по персоналіях також увійшов запит "президент Польщі", пов'язаний із загибеллю в авіакатастрофі Леха Качинського.

Найбільш цікавими подіями 2010 року для українців стали фестиваль електронної музики "КаZантип", пісенний конкурс "Євробачення" та вручення премії американської кіноакадемії "Оскар". У п'ятірку також увійшли найпрестижніший клубний футбольний турнір Європи - Ліга чемпіонів УЄФА фінальний матч 55-го розіграшу якого відбувся в травні, і українські вибори.

Менший інтерес викликали XXI Зимові Олімпійські Ігри, що пройшли у Ванкувері (шосте місце), конкурс краси "Міс України" (сьоме місце), землетрус і епідемія холери на Гаїті (восьме місце), вступна кампанія в українських вузах (дев'яте місце). Події навколо прийняття Податкового кодексу опинилися на десятому місці в рейтингу пошукових запитів.

Підрахувавши частоту запитів в кожному окремому місяці, в Google прийшли до висновку, що в січні українців найбільше цікавили вибори президента, в лютому - Зимова Олімпіада, в березні - актор В. Галкін, у квітні - християнське свято Великодня, в травні - курйоз з падінням вінка на президента Віктора Януковича, в червні об'єктом пошуків був сайт з результатами зовнішнього шкільного тестування.

У липні користувачі українського сегменту інтернету активно стежили за фестивалем молодих виконавців "Нова хвиля", в серпні шукали сайт Верховної ради, у вересні цікавились столичним фестивалем "Гогольфест", а в жовтні - російським серіалом "Інтерни". Листопад приніс заклопотаність результатами місцевих виборів, а грудень - Податковим кодексом.

Найбільш затребуваною покупкою в поточному році був вентилятор, потім нетбук, а третім - йогуртниця. З побутових приладів в десятці найпопулярніших покупок виявився блендер (четверте місце) і телевізор (дев'яте місце), з hi-tech продуктів - 3d-окуляри і iPhone 3G (сьоме і восьме місце відповідно), попит також великий на гумові чоботи, матраци (п'яте і шосте місце) та вживані автомобілі (десяте місце).

Нагадаємо, до гарячої десятки запитів Yahoo увійшли питання: "Як зав'язати краватку?", "Як скинути зайву вагу?", "Як правильно цілуватися?" і "Що таке любов?"
Категорія:Цікаві події| Перегляд:700| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.