З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Туреччина посилює охорону українських дипустанов через учорашній інцидент

Туреччина посилює охорону українських дипустанов через учорашній інцидент

фото Туреччина посилює охорону українських дипустанов через учорашній інцидент
Влада Туреччини посилила заходи безпеки з охорони українських дипломатичних та консульських установ у Стамбулі й Анкарі. Як повідомляє МЗС України, 9 березня відбулася телефонна розмова міністра закордонних справ України Петра Порошенка з міністром закордонних справ Туреччини Ахметом Давутоглу з ініціативи останнього.

Керівник турецького зовнішньополітичного відомства висловив жаль у зв'язку з інцидентом, який стався на території Генерального консульства України в Стамбулі.

Давутоглу також повідомив про посилення заходів безпеки з охорони українських дипломатичних та консульських установ у Стамбулі й Анкарі. Порошенко подякував Туреччині за посилення заходів безпеки з охорони українського диппредставництва.

Давутоглу також підтвердив готовність відвідати Україну з візитом на запрошення президента України Віктора Януковича. Цей візит відбудеться наприкінці квітня - на початку травня цього року і передуватиме офіційному візиту до України прем'єр-міністра Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана.

Зазначимо, вчора вранці, 9 березня, в будівлі генконсульства України в Стамбулі стався інцидент. Чоловік з гранатою і пістолетом намагався увірватися до генконсульства, після чого почалася перестрілка. У результаті турка поранили і знешкодили.

Пізніше з'ясувалося, що чоловік, якого у перестрілці поранили охоронці генконсульства України, помер у стамбульській лікарні.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:835| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.