З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Тисячі бджіл взяли в облогу офіс у центрі Стокгольма

Тисячі бджіл взяли в облогу офіс у центрі Стокгольма

фото Тисячі бджіл взяли в облогу офіс у центрі Стокгольма
У Швеції рій з майже 5 тис. бджіл протягом декількох годин облягав офісну будівлю в центрі Стокгольма, чим викликав паніку серед перехожих і співробітників офісів.

Бджолиний рій був помічений в другій половині дня в п'ятницю. Комахи пролетіли по вулиці, налякавши городян, після чого влаштувалися на одній з офісних будівель, де розташовується офіс компанії H&M, передає РИА "Новости".

"Це тривало більше трьох годин. Вони обліпили всі вікна і почали пробиратися всередину. Моя колега була в жаху, бо в неї алергія на бджіл", - розповіла одна зі співробітниць офісу Аннет Рігер.

На допомогу прибули експерти-бджолярі, одягнені в спеціальні захисні костюми. Піднявшись на висотному підйомнику, вони за допомогою диму приспали бджіл, щоб перевезти в безпечне для людей і для самих комах місце.

"Коли у вулику з'являється нова бджола-матка, стара летить і забирає з собою частину бджіл, щоб влаштуватися на новому місці", - пояснює експерт-бджоляр Дагенс Найхетер.

Тим не менш, експерти не можуть пояснити, чим офісна будівля здалася бджолам привабливою.

Нещодавно на півночі Таїланду в провінції Чіангмай на буддійський храм напав рій бджіл, внаслідок чого в лікарнях опинилися 76 ченців, 19 з них у важкому стані. А в Туреччині контрабандисти нацькували на поліцейських бджіл, 15 офіцерів отримали поранення.

У свою чергу в ООН схвильовані масовою загибеллю бджіл по всьому світу.
Категорія:Новини світ| Перегляд:1362| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.