З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Економіка » Тимошенко отримає від 7 до 10 років, вважають в БЮТ, а газові контракти можна розірвати без міжнародних судів

Тимошенко отримає від 7 до 10 років, вважають в БЮТ, а газові контракти можна розірвати без міжнародних судів

фото Тимошенко отримає від 7 до 10 років, вважають в БЮТ, а газові контракти можна розірвати без міжнародних судів
Україні без звернення до міжнародних судів може розірвати контракти на поставку російського газу в Україну, підписані екс-прем'єром Юлією Тимошенко в 2009 році. Про це повідомив народний депутат фракції "БЮТ - Батьківщина" Сергій Власенко в ефірі "5 каналу".

"Я відчуваю відсутність логіки в діях українського керівництва. Хочу нагадати і президенту, і прем'єр-міністру, якщо вони цього не знають, не читали цих газових контрактів, то вони можуть розірвати ці контракти без походу в Стокгольмський арбітраж. Все в контрактах написано, вони створили відповідну групу, як це передбачено, ця група пропрацювала 30 днів, вони можуть направити лист російській стороні і припинити виконувати умови контракту", - зазначив Власенко.

Також Власенко вважає, що за газові контракти екс-прем'єр Юлія Тимошенко отримає пряме покарання в вигляді позбавлення волі на 7-10 років.

Відповідаючи на питання, чи вірить він, що суд може винести екс-прем'єру виправдальний вирок, він заявив: "Ні, не вірю".

"Ви мене запитали про виправдальний вирок. Я в це не вірю. Я не розумію, навіщо людину незаконно 30 днів тримати у в'язниці. Для того, щоб винести виправдальний вирок?", - додав депутат.

Відповідаючи на запитання, чи може вирок Тимошенко бути умовним, Власенко зазначив: "Вирок може бути будь-який".

"Суддя створив настільки великий юридичний хаос у цій справі, що він може зробити будь-що, і це не буде виглядати більшим сюрреалізмом, ніж він вже наробив", - уточнив депутат.

"Але, виходячи з того, як розвивається процес. Виходячи з того, що робиться. Я переконаний в тому, що вирок буде, він буде найближчим часом, і це буде пряме покарання, передбачене статтею 365 частиною 3 від 7 до 10 років", - вважає Власенко.

"Я бачу розвиток подій саме таким чином", - підсумував він.

Нагадаємо, Тимошенко обвинувачується у перевищенні службових повноважень під час підписання в 2009 році контрактів між Україною і Росією на постачання і транзит газу. Стаття, яку їй інкримінують, передбачає до 10 років позбавлення волі.

В БЮТ передбачають, що вирок екс-прем’єру Юлії Тимошенко, найімовірніше, оголосять у п'ятницю, 9 вересня.

Тимошенко звинувачують у перевищенні повноважень при укладанні газових контрактів з Росією в 2009 році. В обвинувальному висновку у газовій справі щодо Тимошенко фігурує сума збитків на 1,5 мільярда гривень.

За словами представників прокуратури, стаття, яка інкримінується Тимошенко, передбачає максимальне покарання у 10 років позбавлення волі, і не передбачає умовного терміну покарання.
Категорія:Економіка| Перегляд:765| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): міжнародні, контракт, ГАЗ, Тимошенко, суд, БЮТ, судді
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.