З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Свято хліба в Івано-Франківську

Свято хліба в Івано-Франківську

фото Свято хліба в Івано-Франківську
27 серпня 2010 року в залі засідань МВК відбулась прес-конференція з нагоди проведення у Івано-Франківську «Свята хліба», яке спільно організовують виконавчий комітет та Гільдія приватних пекарів та кондитерів міста. Свято відбуватиметься 29 серпня цього року, у неділю, в парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка біля літньої естради. 

У прес-конференції взяли участь заступник міського голови з гуманітарних питань Зінаїда Федорук, голова оргкомітету свята заступник міського голови Ярослав Яцишин, член оргкомітету начальник управління економічного та інтеграційного розвитку Богдан Білик, головний режисер Надія Загурська, директор виставки-ярмарку Ростислав Кукурудз.

Як зазначають організатори, у програмі виставки-ярмарку «Свято хліба 2010» передбачена виставка-ярмарок хлібобулочних та кондитерських виробів місцевих виробників, які виставлятимуть найкращі зразки своїх виробів, які можна буде придбати і скуштувати. У заходах в рамках свята братимуть участь 18 підприємств, серед яких 3 львівські підприємства та одне підприємства з м. Косова Івано-Франківської області.
Ще одне підприємство, яке братиме участь у «Святі хліба» і виступило в ролі спонсора заходу - це торговий дім «Leipurin» (Фінляндія), що займається постачанням обладнання та сировини для хлібопекарської та кондитерської галузей харчового виробництва.
Кожний зареєстрований учасник виставки-ярмарку матиме окрему виставкову площу, оформлення та декорація якої оцінюватиметься організаторами свята. За результатами оцінки найкращі отримають окремі відзнаки організаторів. Окрім того, серед учасників «Свята хліба», які виставлятимуть зразки своєї продукції, буде проведено конкурс «Кращий коровай-2010» та «Кращий торт-2010». Також під час свята буде організовано розважальну програму та конкурси для відвідувачів.
В рамках заходу також відбудеться відзначення та нагородження кращих працівників хлібопекарської галузі міста.
У програмі свята передбачені:
- урочиста хода від Народного дому по вул. Шевченка, 1, яка розпочнеться о 12.30;
- ярмарок-виставка різноманітних хлібобулочних та кондитерських виробів, яка розпочнеться о 13.00 в парку культури;
- виставка-ярмарок виробів народних майстрів (вишивка, бісероплетіння тощо);
- чотирьохгодинне театралізоване дійство за участю понад ста виконавців та учасників художніх колективів;
- конкурси на «Кращий торт 2010» та «Кращий коровай 2010»;
- виїзна торгівля кафе і ресторанів з національною кухнею.

Також в Обласній універсальній наукові бібліотеці ім.Франка, була організована книжкова виставка до "Свята хліба" -  „Хліб як молитва, хліб як життя", яка діє у відділі економіко-виробничої літератури.
Всі зображення до публікації Свято хліба в Івано-Франківську
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1328| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): свято, хліб, міськ виконком, свято хліба, обласна бібліотека
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.