З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Суркіс не відпустить Газзаєва до збірної Росії.

Суркіс не відпустить Газзаєва до збірної Росії.

фото Суркіс не відпустить Газзаєва до збірної Росії.
Після звільнення з посади головного тренера збірної Росії голландця Гуса Хіддінка з'явилося безліч версій з наступником голландця. Зокрема, серед головних претендентів згадуються імена колишнього тренера київського "Динамо" Юрія Сьоміна, нинішнього - Валерія Газзаєва і екс-форварда киян, а також колишнього наставника збірної України Олега Блохіна.

Російських футбольний союз (РФС), як пишуть місцеві ЗМІ, крім Газзаєва, Сьоміна та Блохіна, веде переговори і з екс-наставником "Зеніта" Діком Адвокаатом (збірна Бельгії і "АЗ Алкмаар"), з бельгійцем Еріком Геретсом (збірна Кот д'Івуара). Згадуються також імена російських фахівців Андрія Гордєєва ("Сатурн"), Гаджи Гаджиєва (без клубу) і Курбана Бердиєва ("Рубін").

Відзначимо, що всі перераховані вище фахівці, крім Олега Блохіна, на даний момент зайняті клубною роботою.

Наприклад, тренер "Динамо" Валерій Газзаєв, у якого ще 2,5 року до закінчення контракту з клубом. Повідомляється, що РФС зробив йому пропозицію очолити збірну. Газзаєв, у свою чергу, взяв час залагодити це питання з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом.

Що стосується боса "Динамо", то відпускати Газзаєва до закінчення терміну його контракту він не має наміру. На суміщення посад, за прикладом Маркевича, він також не згоден.

"Так, Газзаєв казав, що хотів би попрацювати із збірною Росії. Але він говорив і про те, що чесно відпрацює контракт з "Динамо"", - заявив Суркіс.
Категорія:Спорт| Перегляд:882| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.