З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » США розташують у Румунії 20 ракет-перехоплювачів своєї системи ПРО

США розташують у Румунії 20 ракет-перехоплювачів своєї системи ПРО

фото США розташують у Румунії 20 ракет-перехоплювачів своєї системи ПРО
Сьогодні, 26 лютого, міністр закордонних справ Румунії Теодор Баконші заявив, що в рамках розгортання системи ПРО США в Європі планується розташувати в його країні 20 ракет-перехоплювачів.

"Переговори, ймовірно, займуть близько півтора роки. Передбачено розміщення 20 перехоплюючих пристроїв в різних точках Румунії", - сказав Баконші на прес-конференції в Софії після зустрічі зі своїм болгарським колегою Миколою Младеновим, передає Reuters.

Той, у свою чергу, заявив, що, на його думку, переговори про розміщення елементів ПРО США в найближчі місяці і роки проводитимуться з різними країнами.

Як відомо, Болгарія також може розмістити на своїй території елементи американської системи протиракетної оборони Європи. Втім, спочатку зелене світло таким переговорам повинні дати болгарський парламент, а також Єврокомісія.

Президент Румунії Траян Бесеску 4 лютого оголосив про згоду розмістити на території країни ракети-перехоплювачі, передбачені новою системою ПРО США. Вашингтон підтвердив плани розміщення ракет в Румунії, уточнивши при цьому, що вони направлені проти "можливої загрози" з боку Ірану.
Категорія:Новини світ| Перегляд:1032| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.