З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Спортивне Прикарпаття 2011

Спортивне Прикарпаття 2011

фото Спортивне Прикарпаття 2011
22 грудня в ОДА відбулося  засідання  колегії головного управління у справах сім"ї, молоді та спорту щодо підсумків комплексних спортивних змагань 2011 року. Найкращі спортсмени, товариства, дитячо-юнацькі спортивні школи отримали відзнаки: кубки, грамоти, а також грошові премії.
За словами  начальника головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА Мирослава Карабіна, найбільшу увагу цього року приділили саме юнацькому спорту. «Дитячо –юнацький спорт на місцях сьогодні, це майбутнє професійного спорту завтра, на загальноукраїнському та міжнародних рівнях»- констатував п. Карабін.
Прикарпатські спортсмени достойно виступили на  VI юнацьких спортивних іграх України, ставши  п’ятими, а також на  V cпортивних іграх України серед не олімпійських видів спорту, зайнявши друге призове місце.
Особливо  відзначили  вдалий виступ юнацької спортивної команди, яка вперше за 20 років незалежності завоювала бронзові медалі в юнацьких іграх з футболу.
Покращення результатів зафіксовано і в  інших видах спорту - гребля, байдарка і каное, дзюдо, легка атлетика.Слова критики почули на свою адресу представники спортивної  гімнастики , а також ті райони, які не брали участь в складі команди нашої області на загальноукраїнському рівні.
Після розгляду всіх питань порядку денного відбулось вручення нагород. Згідно рішенням ОДА  і Облради  медаль за заслуги перед Прикарпаттям отримав Роман Гонтюк, який в сою чергу , разом з п. Карабіном роздавав  відзнаки молодим спортсменам.
   
Категорія:Спорт| Перегляд:602| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.