З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » Складено рейтинг найбезглуздіших "відмазок" від даїшників

Складено рейтинг найбезглуздіших "відмазок" від даїшників

фото Складено рейтинг найбезглуздіших "відмазок" від даїшників
Співробітники ДАІ України склали рейтинг найбезглуздіших виправдань, якими користуються водії, щоб їх не штрафували. Серед них попадаються справжні шедеври, зазначає Autooboz.

Наприклад, один з луганських автоінспекторів пригадав запис з протоколу, в якому водій "відмазував" за їзду з вимкненими фарами в нічний час. Спочатку водій говорив інспекторам, що фари були включені, а коли йому представили відеозапис, він на повному серьозі заявив, що у момент зйомки пролетів НЛО, який затулив фари.

Список найбезглуздіших виправдань при перевищенні швидкості

1."Поспішаю у пологовий будинок, дружина народжує!" 2."Не доведете, що це швидкість мого авто" або "Це не моя швидкість!" 3."Поспішаю на похорони!"

При паркуванні в забороненому місці

4."Так тут же зручніше паркуватися" 5."Ой, у мене розлад шлунку", "Так серце розболілося!", "Вмираю!" 6."Я не бачив знаку, тут же його взагалі не видно!" 7."У мене технічна поломка" 8."На мій погляд, цей знак встановили в недозволеному місці, а я якраз припаркувався правильно"

При їзді з вимкненими фарами

9."Командир, вам здалося, насправді вони були включені"

При забороненому русі по лівому ряду при вільному правому

10."По правому - просто жахлива дорога! Ось хай її зроблять, і я тоді правильно поїду!"

Зазначимо, що нещодавно 36-річний скутерист під час затримання покусав працівника ДАІ в Сумській області.

Співробітники ДАІ звернули увагу на скутер, який виляв по дорозі. Зупинивши його, вони попросили документи у водія, але їх не виявилося, та й до того ж він був п'яний. Коли його хотіли забрати в райвідділ, чоловік почав чинити опір. А коли правоохоронці вирішили доставити скутериста у відділок силоміць, той укусив інспектора за ногу.
Категорія:Цікаві події| Перегляд:720| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.