З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Скільки коштує провести Новий рік у Карпатах

Скільки коштує провести Новий рік у Карпатах

фото Скільки коштує провести Новий рік у Карпатах
Прогнозують, що і цей рік не стане виключенням. На сьогоднішній день цінові пропозиції для більшості закладів вже сформовано, а подекуди надходять і перші бронювання. То ж у скільки обійдеться відпочинок цьогоріч? Почнемо з найдорожчих пропозицій. У кращих готелях Яремче, двомісний номер люкс обійдеться від 1800 до 4000 грн, в залежності від площі номера та кількості кімнат; найдорожчі готелі на території туристичного комплексу Буковель номер економкласу буде коштувати 1800 грн, а двокімнатний люкс – більш ніж 5000 грн, можна звичайно знайти і дешевші варіанти: півлюкс 1200-1300 грн, люкс – від 2500; VIP апартаменти обійдуться від 6000 до 7000 грн за добу. Слід також врахувати, що чим ближче до курорту Буковель, тим вище вартість проживання, а якщо номер знаходиться безпосередньо біля витягів, то ціна виростає ще на 20-30%. Віддаляємось від Буковеля, сусідня Поляниця (2 км від курорту) запропонує номери люкс вже на порядок дешевше, орієнтовно 1200-1500 грн, а напівлюкс обійдеться в 800-100; стандарт – 600-800; тримісний стандарт орієнтовно 900-1000 грн. Сусіднє містечко Татарів, також готове приймати любителів зимових Карпат за ще нижчими цінами. Для прикладу візьмемо один з кращих міні-готелів Татарова, що знаходиться в в екологічно чистій місцевості, поблизу неабиякого дива природи, одного з найбільших у Карпатах - водоспаду Гук. Ціна двокімнатного люксу 2200 грн, яка після 10 січня знижується до 990 грн; двомісний номер напівлюкс від 990 до 1700, після 10-го числа знижується до 490-760 (в залежності від типу номера); ну а стандартні номери – 700-800 грн, після 10-го 360 грн.

Отже, різниця відчувається. Розглянемо приватний сектор. Двомісна кімната неподалік Буковеля, в Поляниці обійдеться приблизно в 700-900 грн. Сусідні села – Татарів, Яблуниця, Микуличин пропонують від 150-200 грн, проте ціни тут практикують ставити не за номер, а з чоловіка. Покращені кімнати, з санвузлами, євроремонтом та хорошим інтер’єром будуть дорожчими на 25-30%. Для великих компаній зручніше буде орендувати котедж, в залежності від кількості місць, ціна буде коливатися від 1500 до 4000 грн. Щодо розваг, харчування та організації дозвілля, то з цим проблем не буде ні в Татарові, ні Яблуниці. Організовуються щоденні трансфери до курорту Буковель. Деякі містечка (Яблуниця, Ворохта) мають власні гірськолижні витяги, правда бугельні та не такі сучасні, як в Буковелі. В Яблуниці є кілька досить складних підйомників: «Динамо», «Коза» та «Чеський», протяжністю 500-800 метрів, та гірка для початківців «Корова». Ціни досить прийнятні.

Плануйте свій відпочинок заздалегідь. Це дасть змогу забронювати одні з кращих варіантів у співвідношенні ціна-якість та не перейматись напередодні свят пошуком місця відпочинку. Знайти заклад відпочинку буде не дуже складно, але знайти заклад, який би зміг задовільнити ваш смак та гаманець – складніше. Тому, користуйтеся інформацією з офіційних сайтів, де є багато фото, відгуки, детальний опис закладу. Щоб отримати максимально повну та правдиву інформацію про заклад, в якому плануєте відпочивати. Зідзвонюйтесь з господарями чи адміністрацією місць відпочинку напередні поїздки та безпосередньо під час бронювання. Не соромтесь випитувати про місцезнаходження закладу, зручність доїзду, нюанси відносно опалення, водопостачання…

Категорія:Цікаво| Перегляд:689| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.