З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » В цей день » Скільки коштує букет на День Валентина?

Скільки коштує букет на День Валентина?

фото Скільки коштує букет на День Валентина?
День Валентина рідко обходиться без квітів. Оскільки обирати оригінальні подарунки для багатьох юнаків дуже складно і часто затратно, то квіти майже завжди – безпрограшний варіант. Однак не варто сподіватись на те, що розкішний букет обійдеться у помірну суму.

Звичайні тюльпани продаються по 10 гривень за квітку. Троянди – окрема тема. Квіти не першої свіжості можна знайти і за 6 гривень, але їхній естетичний вигляд залишає бажати кращого. Тому вибагливому покупцю пропонуються троянди за 10, 15, 25 і навіть 30 гривень. Якщо юнак має на меті шокувати кохану букетом принаймні з дев’яти найдорожчих троянд, то проста арифметика показує не вельми прийнятну, зокрема для студентів, цифру 270 гривень. Звісно, одна 90-сантиметрова червона троянда свою актуальність не втрачає ніколи.

Є можливість і зекономити. Гілочки хризантем можна знайти за 15 гривень. Громадяни часто називають їх ромашками. Ці квіти присутні на ринку цілий рік у найширшому кольоровому спектрі. До того ж, вони дуже витривалі і довго потішать своєю красою.

Готові композиції у вигляді крихітних кошичків обійдуться приблизно в 35 гривень. Розкішні ж великі кошики коштуватимуть на сотню дорожче.

Дедалі більшої популярності набувають різноманітні квітучі вазони. Їх можна придбати в межах 50 гривень. На відміну від букета, така краса не зів’яне за два дні, а буде тішити кохану впродовж не одного місяця.
Категорія:В цей день| Перегляд:2100| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.