З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Росією прокотилися акції протесту: вимагають відставки Путіна

Росією прокотилися акції протесту: вимагають відставки Путіна

фото Росією прокотилися акції протесту: вимагають відставки Путіна
Останніми тижнями в різних регіонах Росії пройшли акції протесту проти роботи уряду Володимира Путіна.

Зокрема, в Іркутську відбулася акція протесту проти рішення прем'єр-міністра РФ дозволити Байкальської целюлозно-паперовому комбінату скидання відходів виробництва у Байкал.

Протестувальники вимагали відставки прем'єра. Серед гасел на мітингу, за словами представників "Солідарності", звучали: "Уряд Путіна - у відставку!" і "Єдина Росія - ганьба!".

За словами голови виконавчого комітету руху "Солідарність" Дениса Білунова, на мітинг прийшли близько двох тисяч людей.

Учасники мітингу вимагали закриття заводу, що належить бізнесменові Олегу Дерипасці, надання альтернативної роботи жителям Байкальська.

Конфлікт навколо БЦБК розгорівся на початку 2010 року, коли Володимир Путін своєю постановою дозволив підприємству Дерипаски скидати відходи виробництва в Байкал.

До цього комбінат з 2008 року на вимм водам підприємства потрапляти в найбільше на планеті озеро. Це, однак, не дозволяло БЦБК працювати на повну силу, що в результаті ледь не призвело до банкрутства головного підприємства в місті.

Відзначимо, що за останні два тижні це вже другий багатотисячний мітинг в Росії, учасники якого вимагали відставки Путіна. 30 січня 10 тисяч мешканців Калінінграда влаштували акцію протесту проти зростання тарифів ЖКГ, транспортного податку і зажадали зміни глави уряду.

Також вимагали відсавки уряду комуністі Сакт-Петербурга.
Категорія:Новини світ| Перегляд:846| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.