З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » Рік Дракона наступив

Рік Дракона наступив

фото Рік Дракона наступив
 В ніч з 22 на 23 січня жителі Китаю, зустріли Рік Дракона за Східним календарем.

Рік Чорного Водяного Дракона триватиме до 10 лютого 2013 року, який пройде під знаком Змії.

За Східним календарем Дракон - істота сильна і могутня, може стати як потужним покровителем, так і посіяти хаос. Чорний Дракон уособлює потужну первісну стихію водного потоку, яким потрібно буде навчитися керувати. Багато століть тому китайці вірили, що по весні дракон виходить зі свого водного притулку і до осені залишається на небі, даруючи людям дощ, необхідний для багатого врожаю.
Для китайців народитися в рік Дракона вважається величезною удачею, тому що це міфічна істота уособлює щастя, міцне здоров'я і успіхи в кар'єрі. Крім того з давніх часів Дракон був символом китайських імператорів.
Ніч під Новий рік китайці називають "ніччю зустрічі після розлуки". Для них це найважливіший момент року. Вся родина збирається за святковим столом до новорічної вечері. Також прийнято всю ніч підривати хлопавки, салюти і феєрверки, щоб відігнати злих духів.
Перші п'ять днів нового року призначені для зустрічей. Родичі, друзі, однокласники, товариші по службі відвідують і вітають один одного з Новим роком.

На Новий рік традиційним подарунком є ​​кишенькові гроші в спеціальних червоних конвертах, які прийнято дарувати дітям. Дотримуючись давніх звичаїв, гроші дарують кожній дитині, що прийшла до будинку в перші 15 днів Нового року.
Категорія:Новини світ| Перегляд:843| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.