З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » "Шахтар" і ЦСКА не змогли зіграти фінал через дощ.

"Шахтар" і ЦСКА не змогли зіграти фінал через дощ.

фото "Шахтар" і ЦСКА не змогли зіграти фінал через дощ.
Досить несподівано завершився показовий турнір Copa del Sol, що проходив в іспанській Марбельї. Справа в тому, що фінальна гра між донецьким "Шахтарем" і московським ЦСКА не відбулася через зливу. Було вирішено не проводити поєдинок взагалі, а переможцями будуть вважатися обидві команди.

Переносити поєдинок не будуть, оскільки 13 лютого і "Шахтар", і ЦСКА залишають Марбелью. Прийнято рішення вважати переможцями першого Копа дель Соль обидві команди. "Шахтар" та ЦСКА поділили перше місце і, відповідно, призовий фонд.

Грошові премії за 1 і 2 місця об'єднали і поділили порівну між командами. Кожній дісталося по 500 000 шведських крон (приблизно 70 000 доларів).

І "Шахтар", і ЦСКА отримали чеки-сертифікати. Щоправда, вони були заготовлені заздалегідь, коли подібний результат подій і не снився. Тому організаторам турніру Копа дель Соль довелося ручкою перекреслити друкарський напис і вписати новий розмір призу в грошовому еквіваленті.
Категорія:Спорт| Перегляд:908| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.