З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » "Динамо" перемогло команду англійської Прем'єр-ліги

"Динамо" перемогло команду англійської Прем'єр-ліги

фото "Динамо" перемогло команду англійської Прем'єр-ліги
Черговим суперником київського "Динамо" на зборі у Португалії був клуб англійської Прем'єр-ліги "Бернлі". Поєдинок проходив у важких погодних умовах, з безліччю силової боротьби, і в такій грі сильнішими все ж таки виявилися підопічні Валерія Газзаєва, передає прес-служба клубу.

У звітному поєдинку наставник "Динамо" Газзаєв дещо видозмінив тактичну схему. Місце у воротах зайняв Бойко, лінію захисту склали Єрьоменко, Алмейда, Юссуф і Маграо, зупиняти атаки суперника в центрі поля були покликані Михалик і Вукоєвич, творча функція була покладена на тріо Шевченко - Мілевський - Ярмоленко, а на вістрі атаки був висунутий Кравець.

Команди дуже жваво почали матч. Втім, розмокле від дощу поле досить часто ставало перепоною для творчої гри. За такого розвитку подій більш вдалими виявилися англійці. На 19-й хвилині центральні захисники киян не розібралися, кому накривати Маккенна, а футболіст "Бернлі" прийняв м'яч, грудьми скинув його собі під удар, і з лінії карного майданчика відправив сферу в протихід Бойко. Денис, хоч і дотягнувся до м'яча, ліквідувати загрозу так і не зміг.

Повівши в рахунку, футболісти "Бернлі" продовжували грати у свій футбол, діючи досить жорстко і не церемонячись з нашими хлопцями. Після закінчення півгодини гри підопічні Газзаєва зрівняли рахунок, але арбітр зафіксував офсайд у Алмейди. Бразилець особливо не засмутився з цього приводу, і через десять хвилин повторив свій "трюк", замкнувши подачу Маграо з кутового.

Не давши супернику схаменутися, "Динамо" провело і другий м'яч. Шевченко втік від опонента на правому краю карного майданчика і виконав простріл вздовж лінії воріт. Воротар намагався перехопити м'яч, але лише зачепив його, а Кравець в боротьбі із захисником все-таки переправив сферу в сітку воріт.

У другому таймі, хоч і не було забитих м'ячів, нечисленні глядачі також не нудьгували. Моменти створювалися біля обох воріт із завидною регулярністю, але весь час не вистачало завершального точного удару. У "Динамо" хороші моменти були у Зозулі, Шевченка, Мілевського - або підводила точність, або на висоті діяв голкіпер. "Бернлі" також не відсиджувався в захисті. Особливо активним був Німанн, що двічі турбував дальніми ударами Бойка, але Денис не був налаштований пропускати більше одного м'яча.

Таким чином, проявивши характер, "Динамо" вирвало перемогу в непростому поєдинку, а показана гра продемонструвала - команда знаходиться в хорошій ігрової та фізичній формі. Що і зможе довести в останньому контрольному матчі португальського збору, проти чемпіона Польщі - краківської "Вісли".

"Динамо" - "Бернлі" - 2:1 (2:1)

Раніше головний тренер київського "Динамо" Газзаєв зайнявся раціоном своїх гравців. Російський фахівець заборонив футболістам клубу їсти ковбасу, вареники, пельмені, курячі яйця та багото чого іншого.
Категорія:Спорт| Перегляд:952| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.