З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » "Челсі" комфортно програє "Інтеру" на виїзді в 1/8 Ліги чемпіонів.Відео

"Челсі" комфортно програє "Інтеру" на виїзді в 1/8 Ліги чемпіонів.Відео

фото "Челсі" комфортно програє "Інтеру" на виїзді в 1/8 Ліги чемпіонів.Відео

Вчорашніми поєдинками міланського "Інтера" з одним із головних фаворитів на перемогу в Лізі чемпіонів - лондонським "Челсі" і московського ЦСКА з іспанською "Севільєю" завершилася програма перших матчів 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту.

"Інтер" - "Челсі" 2:1

Голи: Міліто, 3, Камбьяссо, 55 - Калу, 51

"Інтер": Жуліо Сезар - Майкон, Лусіо, Самуель, Дзанетті - Мотта (Балотеллі, 58), Камбьяссо, Станковіч (Мунтарі, 84), Снайдер - Міліто, Ето'О (Пандєв, 68)

"Челсі": Чех (Іларіу, 62) - Івановіч, Террі, Карвальо, Малуда - Мікель, Лемпард, Баллак - Калу (Старрідж, 78), Дрогба, Анелька

Головний тренер міланського "Інтера" Жозе Моуріньо, який волею долі в 1/8 фіналу повинен протистояти своєму колишньому клубу, а за сумісництвом одному з головних фаворитів турніру, заявив після матчу, що "ця перемога значить і дуже багато, і в той же час нічого".

Переживання португальця зрозуміти можна, адже "Челсі" хоч і програв, але зробив це з дуже комфортним рахунком - 1:2. Гол на виїзді в плей-офф завжди означав дуже багато, і не рідко буває визначальним чинником у виявленні переможця дуелі.

До того ж, цілком можна чекати звільнення Моуріньо, якщо "Інтер" не пройде "Челсі". І це не дивлячись на успіхи португальця на внутрішній арені, адже точно так само було і з Роберто Манчіні. Керівництво давно вже марить успіхами в Лізі чемпіонів, але пройти зачароване бар'єр 1/8 фіналу "Інтер" не може вже давно: з сезону 2005-2006.

Та й по грі "Інтер" не виглядає краще "Челсі". Швидше навпаки.

Жозе Моуріньо: "Не думаю, що ця гра була тактичним протистоянням. Ми підійшли до неї без секретів для "Челсі", а вони - без секретів для нас. Тому ми побачили битву двох команд, які показували абсолютно все, на що здатні.

У загальній низці матчів і в контексті пережитого ця гра була не звичайної як для мене, так і для них. Але від "Стемфорд Брідж" (стадіон "Челсі" - ред.) Я не чекаю нічого іншого, як теплого прийому тих, хто буде радий бачити моє повернення.

Цього разу я піду в іншу роздягальню в іншому кінці стадіону, але ж усі пам'ятають правило: на "Стемфорд Брідж" Моуріньо не програє".

Категорія:Спорт| Перегляд:928| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.