З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » "Реал" менше ніж за рік відбив витрачені на трансфер Роналду 94 млн євро

"Реал" менше ніж за рік відбив витрачені на трансфер Роналду 94 млн євро

фото "Реал" менше ніж за рік відбив витрачені на трансфер Роналду 94 млн євро
Мадридський "Реал" ще за часів першого "Галактікос", з Бекхемом, Фігу і Зіданом у складі, навчився заробляти на своїх трансферах. Не минуло й року з моменту найбільшого в історії футболу трансферу - переходу Кріштіану Роналду з МЮ до "Реалу" за 94 млн євро, - як ця угода вже повністю окупилася.

За відомостями португальського джерела А Bola, яке посилається на офіційні джерела в "Реалі", тільки в Мадриді вже продано більше мільйона футболок із прізвищем Роналду на спині. І це не рахуючи продажів по всьому світу.

Кожен день в офіційному магазині "Реала" у Мадриді можна побачити одну й ту ж картину, як туристи та вболівальники з усього світу розкуповують сувеніри та екіпіровку улюбленого клубу, зазначає видання.

Невипадково і недивно, що саме мадридський "Реал" на даний момент вважається найбагатшим футбольним клубом світу.

Відзначимо, що на офіційному сайті "Реала" у продажу є 4 види ігрових футболок клубу: гостьова, воротарська, домашня і футболка Роналду. Найдорожча з них - форма португальця. Оцінюється вона в 61,94 євро, але зі знижкою можна взяти за 49,99. Стільки ж коштують і решта футболок.
Категорія:Спорт| Перегляд:732| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.