З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » "Народні" талісманів Євро - Яся та Івась

"Народні" талісманів Євро - Яся та Івась

фото "Народні" талісманів Євро - Яся та Івась
Офіційними талісмани Євро-2012 є Славек і Славко - два брата, що символізують приймаючі країни.
Вони стали чимось схожі на Трікса і Флікса - талісманів Євро-2008 в Австрії та Швейцарії. Це викликало невдоволення у деяких уболівальників, серед яких опинився художник Ігор Бежук з Коломиї.Він вирішив намалювати "народних" талісманів Євро - Яся та Івася, які говорять від імені Польщі і Україні.
Персонажі розповідають про підготовку до Євро зі сторінок мальованих коміксів. Такий задум художника, який вже зібрав команду сценаристів з Харкова, Донецька, Києва, Львова, Варшави та Кракова, пише сайт динамоманія.
Ясь і Івась не брешуть про рівних дорогах і тисячах побудованих на місці колишніх гуртожитків готелів, а сміються над уявної готовністю Україні і Польщі прийняти Євро. Ясь і Івась розповідають і про "доступних" квитках, і про "готових" стадіонах, і про "англомовних" міліціонерів, і про багато іншого, збираючись розповісти ще більше.
"Народні талісмани, Ясь і Івась, зроблені безкоштовно і з повагою до Польщі та Україні, - каже Ігор Бежук. - Сподіваюся, і українці, і поляки, і гості Євро полюблять цих персонажів, і саме з ними, з їх щирістю і добрим настроєм асоціюватиметься України та Польща ".

Зараз команда Ігоря публікує короткі скетчі та сторінки коміксів в соціальних мережах, в майбутньому плануючи випустити серію повнометражних коміксів, що розповідають про приймаючі Євро-2012 міста, команди-учасницях, вболівальників та багато іншого.
Категорія:Цікаво| Перегляд:674| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.