З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » "Народна самооборона" пішла в опозицію до Януковича.

"Народна самооборона" пішла в опозицію до Януковича.

фото "Народна самооборона" пішла в опозицію до Януковича.
Депутатська група "Народна самооборона", що входить до складу фракції НУ-НС, не братиме участі у формуванні нової коаліції в парламенті і залишається вірною демократичній коаліції, заявляє лідер "Народної самооборони", екс-глава МВС України  Юрій Луценко.

"Я можу сказати, що з першого дня у нас було тільки три людини на чолі з паном Жванія (Давид Жванія - ред.), які хотіли і хочуть співпрацювати з Партією регіонів аж до створення коаліції. 13 інших членів нашої групи віддані діючій коаліції та діючому уряду ", - сказав Луценко на брифінгу у вівторок в парламенті.

За його словами, 13 депутатів поставили свої підписи на підтвердження коаліції трьох.

Луценко повідомив, що у вівторок пройшло засідання депутатської групи "Народна самооборона", яка знову 13 голосами "підтвердила те, що ми переходимо в опозицію до влади пана Януковича".

Говорячи про можливу нову коаліцію, Луценко зазначив, що "ця коаліція і цей уряд буде створено на антиконституційних засадах".

За його словами, коаліційну угоду вже запропоновано фракціям Комуністичної партії та Блоку Литвина. У пропонованій коаліції не буде НУ-НС, а буде присутня "поки що міфічна і невідома фракція" незалежних", додав Луценко.

"Очевидно, мова йде про створення в антиконституційний спосіб групи або фракції з числа тих, хто зраджує блоковій угоді НУ-НС, яка виключала співпрацю з фракцією Партії регіонів", - сказав Луценко.

За його словами, саме за участю такої групи буде створена коаліція, яка "буде зручна" для президента Віктора Януковича.

Луценко ще раз підкреслив, що група "Народна самооборона" залишається на засадах угоди, яку було підписано під час створення блоку НУ-НС.

"Тому зараз, як лідер" Народної самооборони ", спираючись на абсолютну більшість її членів, я кажу про перехід в опозицію до Януковича і до тієї коаліції, яку він штучно, ймовірно антиконституційно, створить в найближчі дні", - заявив Луценко.

Він також заявив, що вся фракція "Наша Україна - Народна самооборона" не ухвалювала рішення щодо ведення переговорів з Партією регіонів про формування коаліції.

"Ніякого легітимного засідання, де була б більшість депутатів і де б приймалося таке рішення, не було", - сказав Луценко.

Луценко зазначив, що розглядає заяву Мартиненка як заяву "лідера меншості фракції" Наша Україна - Народна самооборона ", яку цікавлять виключно гроші та портфелі".

Також Луценко повідомив, що сьогодні всередині фракції НУ-НС позиції депутатів розділилися. Зокрема, він зазначив, що більшість депутатів з НУ-НС не ухвалювали рішення про можливість ведення переговорів з Януковичем.

"Якщо хочете, я вам опишу ситуацію. За моїми даними, в НУ-НС існує 15 осіб, які хочуть співпрацювати з Партією регіонів за отримання свого фінансового донора - прем'єр-міністра Яценюка. І ще близько 15 депутатів НУ-НС грають дивну пісню про прем'єрство Ющенка. Але інтереси цих 15 і 15 не перетинаються між собою. Тому більшості у них арифметично і неарифметично не виходить", - сказав Луценко.

Також він висловив думку, що народний депутат, лідер "Фронту змін" практично не має шансів очолити уряд.

Учора лідер НУ-НС Мартиненко заявив, що фракція НУ-НС готова до переговорів з фракцією Партії регіонів про створення коаліції. Він повідомив, що відбулися збори фракції, в котрих - відповідно до протоколу, під яким стоять підписи - взяли участь 37 народних депутатів.

Сьогодні, 2 березня, голова Верховної Ради Володимир Литвин на засіданні парламенту оголосив про припинення існування Коаліції демократичних сил.

Він повідомив, що на Погоджувальній раді представники чотирьох фракцій - Партії регіонів, НУ-НС, Блоку Литвина і КПУ - "констатували, що коаліції, як такої, немає".
Категорія:Новини Україна| Перегляд:939| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.