З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » "Джаз Коктебель 2010" стартує в Криму

"Джаз Коктебель 2010" стартує в Криму

фото "Джаз Коктебель 2010" стартує в Криму
З 9 по 12 вересня в Криму відбудеться найбільший джазовий оpen air фестиваль "Джаз Коктебель 2010". Гостей очікують виступу групи "АукцЫон", вокаліста групи DePhazz,  Олега Скрипки із джаз-кабаре, а також кінопрограма "Музична ейфорія", в рамках якої покажуть найкращі артхаусні фільми, пов'язані з джазом, передає  ЛІГАБізнесІнформ.

Восьмий щорічний міжнародний фестиваль "Джаз Коктебель" цього року пройде на двох головних сценах - NuJazz Stage і Волошинській сцені в саду будинку-музею поета.

Слухачів сцени NuJazz порадують справжні зірки вітчизняної та зарубіжної музики: загадкові скандинави Faerd Trio, неперевершений кабаре-бенд з Бєларусі "Срібне весілля", Олег Скрипка із джаз-кабаре "Забави" і легендарна російська група "АукцЫон" зі спеціальною програмою, яку можна буде почути тільки на фестивалі в Коктебелі.

Також на гостей чекає зустріч із зіркою світового джазу - американським барабанщиком Елом Фостером і "душею і голосом" групи DePhazz Карлом Фрієрсоном , який виступить разом з "ДахаБраха".

Волошинська сцена зустріне джазових гурманів концептуальною імпровізаційною музикою талановитих і відомих музикантів. Тут також буде проведено своєрідний експеримент: демонстрація німого кіно 20-х років під живий музичний супровід.

Торік на фестивалі виступили більш як 150 музикантів з різних країн.
Категорія:Культура| Перегляд:717| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): Коблево, концерт, фестиваль, культура, Крим
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.