З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » "Дніпро" купив за 4.8 млн грн Федорчука і відразу ж здав його в оренду "Кривбасу"

"Дніпро" купив за 4.8 млн грн Федорчука і відразу ж здав його в оренду "Кривбасу"

фото "Дніпро" купив за 4.8 млн грн Федорчука і відразу ж здав його в оренду "Кривбасу"
Один з найперспективніших українських гравців, півзахисник молодіжної збірної України та ФК "Львів" Валерій Федорчук (178 см, 70 кг) перейшов за 4 мільйони 800 тисяч гривень до дніпропетровського "Дніпра". До кінця чемпіонату Фелорчук на правах оренди виступатиме за "Кривбас".

Президент ФК "Львів" Юрій Кіндзерський прояснив ситуацію: "А що тут говорити? Футболіст був упевнений, що переріс наш рівень і що його готові бачити у своїх лавах практично всі українські елітні команди і навіть деякі європейські, тому почав вести себе, скажімо так, некоректно.

Щоб своєю поведінкою він не разлагал колектив, було прийнято рішення виставити його на трансфер і при цьому відправити до другої команди. Думаю, хлопцеві трохи закрутив голову агент, а може, таким чином вони вирішили нас шантажувати - адже влітку у гравця закінчується контракт".

Також Кіндзерський пообіцяв, що всі виручені за трансфер Федорчука гроші направить на благодійність - до дитячих будинків Львівщини.

"Ми відповіли згодою на першу ж реальну пропозиція про придбання виконавця і тепер Валерій - гравець "Дніпра". Сума трансферу склала 4 мільйони 800 тисяч гривень.

До 3 березня дніпропетровці пообіцяли перерахувати гроші, ми ж визначимося, яка конкретно допомога потрібна дитячим будинкам і найближчим часом я виконаю свою обіцянку", - цитує Кіндзерського "Команда".

Тим часом, Федорчук поки в "Дніпрі" грати не буде. Дніпропетровці тільки домовившись зі "Львовом" про трансфер тут же, в останній день трансферного вікна, віддали його в оренду до "Кривбасу".

Уродженець Хмельниччини, не дивлячись на свій молодий вік (21 рік), вже провів у вищому дивізіоні 33 ігор, в яких забив 7 м'ячів.

Федорчук став відомим для вболівальників наприкінці липня минулого року.У першому турі Премьер-лігі-08/09 ФК "Львів" у себе вдома обіграв чемпіона країни на той момент донецький "Шахтар" з рахунком 2:0. Другий гол якраз і забив Федорчук, коли перехопив пас Фернандіньо на Ілсіньо і красивим обвідним ударом, метрів з 25-ти, відправив м'яч у верхній кут над Худжамовим.
Категорія:Спорт| Перегляд:1279| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.