З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » "Динамо" попрощалося з одним зі своїх найстаріших ветеранів. Горан Сабліч пішов з клубу

"Динамо" попрощалося з одним зі своїх найстаріших ветеранів. Горан Сабліч пішов з клубу

фото "Динамо" попрощалося з одним зі своїх найстаріших ветеранів. Горан Сабліч пішов з клубу
Один з найдовгограючих і найтитулованіших в київському "Динамо" футболістів, хорват Горан Сабліч отримав від чемпіонів України статус "вільного агента". Тож тепер захисник зможе знайти собі будь-який інший клуб і бути заявленим за нього, попри те, що трансферне вікно закрите.

Горан Сабліч (зріст 190 см) перейшов до "Динамо" з хорватського "Хайдука" влітку 2002 року. За винятком сезону 2007/08, в якому Горан на правах оренди виступав за той-таки "Хайдук", футболіст вірою і правдою упродовж семи років служив київському клубу, у складі якого став чотирикратним чемпіоном України і чотирикратним володарем Кубка України.

Загалом за "Динамо" в чемпіонаті України 30-річний Сабліч провів 52 матчі (забив 2 м'ячі), в Кубку України - 24 матчі (забив 3 м'ячі), в єврокубках 29 матчів (забив 1 м'яч).

Одним з найпам'ятніших матчів Сабліча став поєдинок у відповідь "Динамо" з "Валенсією" в Кубку УЕФА-2008/09. Тодішній тренер киян Юрій Сьомін випустив Сабліча на завершення поєдинку, коли іспанці, програючи за сумою двох матчів, притиснули киян до воріт. Хорват надійно відіграв в обороні, вигравши практично усі верхові дуелі, і допоміг "Динамо" зберегти прийнятний рахунок.

Зазначимо також, що довше за Сабліча в "Динамо" грають тільки Олександр Шовковський (з 1994 року), Андрій Несмачний (з 1996) і Тіберіо Гіоане (з 2001).
Категорія:Спорт| Перегляд:746| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.