З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » "Баварія" на фарті пробирається в півфінал ЛЧ. "Манчестер Юнайтед" переможений.Відео

"Баварія" на фарті пробирається в півфінал ЛЧ. "Манчестер Юнайтед" переможений.Відео

фото "Баварія" на фарті пробирається в півфінал ЛЧ. "Манчестер Юнайтед" переможений.Відео

Фіналіст попереднього розіграшу Ліги чемпіонів і один з головних фаворитів нинішнього, "Манчестер Юнайтед" припинив свою участь у турнірі. Підопічні Алекса Фергюсона не змогли втримати перевагу в три м'ячі, дозволивши "Баварії" забити потрібну кількість голів у відповідь.

"Манчестер Юнайтед" - "Баварія" 3:2

Голи: Гібсон, 3, Нані, 7, 41 - Оліч, 43, Роббен, 74

МЮ: Ван дер Сар, Рафаель, Відіч, Фердінанд, Евра, Валенсія, Флетчер, Каррік (Бербатов, 80), Гібсон (Гіггз, 81), Нані, Руні (О`Ші, 55)

"Баварія": Бутт, Лам, Ван Буйтен, Демікеліс, Бадштубер, Роббен (Алтинтоп, 76), Ван Боммель, Швайнштайгер, Рібері, Мюллер (Гомес, 46), Оліч (Праньїч, 85)

Перший матч: 1:2

Вже на третій хвилині молодий Даррен Гібсон нівелював перевагу німців, здобуту ними в першому поєдинку. У ту хвилину, завдяки голу на виїзді, вже МЮ виходив у півфінал. На 7-й хвилині португалець Луїш Нані зміцнив перевагу "Червоних Дияволів". Два удари - два голи.

"Баварії" на полі помітно не було. М'яч у німців не тримався більше кількох передач, і навіть до штрафного майданчика суперника підійди не виходило.

Наприкінці першого тайму Нані оформив дубль, зробивши рахунок розгромним, але через пару хвилин Івіца Оліч, у другій атаці команди за перші 45 хвилин, зумів скоротити відрив. З рахунком 3:1 команди й пішли на перерву.

Англійці впевнено контролювали поєдинок, а "Баварія" не виглядала командою, здатною створити їм проблеми. Але підвів "Дияволів" юний бразильський захисник Рафаель. На 54-й хвилині він отримав червону картку і залишив команду в меншості.

Тим не менше, навіть залишившись вдесятьох, МЮ мав два відмінних моменти забити. "Баварії" ж знадобився якийсь час, щоб замкнути суперника на його половині. У підсумку, Арьєн Роббен шикарним ударом з льоту після подачі кутового відправив м'яч у дальній кут воріт Ван дер Сара.

Рахунок 3:2 повністю влаштував "Баварію", адже вивів її до півфіналу завдяки більшій кількості забитих на виїзді голів.

Алекс Фергюсон: "Рафаель - юний хлопчик, який підтвердив свою недосвідченість, але суперник підштовхнув його до видалення. Вони всі кинулися до арбітра! Типові німці. Але я не можу це обговорювати...

Немає сумнівів, якщо б ми грали в рівних складах, у "Ман Юнайтед" не виникло б жодних проблем. "Баварії" дуже допомогли гол до перерви і видалення Рафаеля, і все одно супернику знадобився неймовірний гол, щоб пройти далі".

Думаю, ми зіграли добре. МЮ показав відмінний футбол, нам просто трохи не поталанило. Сьогодні ми зіграли краще, ніж "Баварія" на своєму полі".

Луї ван Гааль: "Гол Роббена був просто неймовірним. Ми не дуже добре провели перший тайм і мали покращити свою гру. Те, що ми зробили у другому таймі, це неймовірно - ми грали приголомшливо. Не завжди так легко грати в більшості, як здається. Але ми грали, як велика команда".

Категорія:Спорт| Перегляд:755| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.