З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаві події » «Програма підтримки прийомних сімей»

«Програма підтримки прийомних сімей»

фото «Програма підтримки прийомних сімей»
Завдяки організаторам Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Міжнародної громадської організації «Жінка третього тисячоліття», а також співпраці з Молодіжною адміністрацією Івано-Франківської області, соціальними службами та головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації була реалізована «Програма  підтримки  прийомних  сімей».

Дійство відбувалося з 16 по 19 лютого 2012 року у ЛОК «Верховина», де діти спільно з батьками могли навчатися розвитку нових стосунків у сім’ї. Для  батьків була підготовлена спеціальна програма  виховання усиновлених дітей. У формі тренінгів, консультацій з психологами та духовними наставниками, батьки прослухали курс моральності, розуміння, терпіння до дітей, що являються прийомними.

Діти мали можливість прийняти участь у різноманітних рольових, розважальних, художніх, розумових, культурних, інтелектуальних, спортивних іграх, а також продемонструвати батькам свої таланти. У цьому їм допомогли: пісенний марафон «Співай Водограй», свято у колі друзів «Родинний вогник», талант-шоу «З Любов’ю до батьків».

Особливими гостями концертної програми  були: заслужена артистка України Марта Шпак, що виконала сольно-акапельну програму для дітей та батьків, а також  заслужений артист України, актор театру та кіно Євген Нищук. Ведучими програми були Катерина Говера та Євген Нищук. Тренінги для дітей проводили: Христина Юрас, Надія Михайлишин, Катерина Говера та психолог Ольга Юришко.

А 18 лютого спільно з тренерами та організаторами діти та батьки побували на екскурсі у туристичному комплексі «Буковель», де прийняли участь у новому рекорді України – зліпили найбільшого сніговика.

У програмі зв’яли участь сім’ї з Галицького, Калуського, Верховинського, Косівського, Тлумацького, Снятинського,Тисменицького, Рожнятівського районів та міста Івано-Франківська.

По завершенню програми організатори висловили  слова вдячності батькам, дітям, та всім хто долучився до організації цього маштабного дійства та вручили подарунки для всіх учасників проекту «Програма  підтримки  прийомних  сімей».

Всі зображення до публікації «Програма підтримки прийомних сімей»
Категорія:Цікаві події| Перегляд:890| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.