З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Культура » Презентація роману «Війна і ми»

Презентація роману «Війна і ми»

фото Презентація роману «Війна і ми»
23 лютого  в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася творча зустріч з письменником Сергієм Пантюком (м. Київ), членом Національної спілки письменників України.

Ведучим зустрічі був Євген Баран - відомий український критик, літературознавець, - голова обласної письменницької організації. Відбулася жвава і цікава розмова з автором про його новий роман „Війна і ми” та поетичну збірку „Соло для дримби”.
Сергій Пантюк зачитав уривок з роману та читав свої поезії.

Довідка про автора.
Сергій Пантюк народився 10 лютого 1966 року в с. Сокілець Дунаєвецького р-ну Хмельницької області. Закінчив Кам’янець-Подільську СШ №15 та Кам’янець-Подільський педагогічний інститут (нині – університет) за фахом „українська філологія”. Мешкав і працював у Кам’янці-Подільському, Чернівцях та Хмельницькому, з 2004 року – у Києві.
Автор восьми поетичних збірок, роману „Сім днів і вузол смерті” (2007), збірки новел „Як зав’язати з бухлом і курінням” та численних публікацій у вітчизняній і закордонній періодиці (тексти перекладалися англійською, болгарською, італійською, німецькою, російською, румунською, сербською та хорватською мовами).
Член Національної спілки журналістів України з 1993 року, член Національної спілки письменників України з 1997 року.
Переможець Міжнародного літературного конкурсу „Гранослов” (1993), лауреат Всеукраїнського поетично-музичного фестивалю „Лір” (1995), дипломант Всеукраїнського конкурсу малої прози „Що записано в книгу життя” (2003). Лауреат Всеукраїнського конкурсу романів, кіносценаріїв та п’єс „Коронація слова” у номінації „Вибір видавців” (2009).
Активно займається громадською роботою (підтримка творчої молоді). 1999 року створив Молодіжну мистецьку асоціацію „Сокіл”, почесним головою якою залишається досі. Координатор Всеукраїнського мистецького об’єднання „Інша література” та однойменного інтернет-ресурсу – www.inlit.com.ua. Видавець.

Категорія:Культура| Перегляд:608| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.