З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Почалися переговори щодо поєдинку Володимира Кличка з Александром Повєткіним

Почалися переговори щодо поєдинку Володимира Кличка з Александром Повєткіним

фото Почалися переговори щодо поєдинку Володимира Кличка з Александром Повєткіним
Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями IBF і WBO українець Володимир Кличко і обов'язковий претендент на чемпіонський пояс IBF росіянин Олександр Повєткін почали переговори щодо очного двобою. Про це повідомив boxingscene.com представник німецької промоутерської компанії Sauerland Event Кріс Мейєр.

"Офіційно переговори почалися минулого тижня, і чергова зустріч повинна була відбутися вчора, але сторона Кличка скасувала її в останній момент з невідомих причин. Ми відкриті для переговорів і хочемо досягти угоди", - сказав Мейєр.

Нагадаємо, IBF відвела командам боксерів час домовитися до 24 квітня. Якщо дійти згоди не вдасться, то організація призначить торги, на яких за право організувати цей поєдинок зможуть поборотися будь-які промоутерські компанії.
Категорія:Спорт| Перегляд:794| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.