З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Україна » Пенсіонерам підвищать пенсію на сто гривень

Пенсіонерам підвищать пенсію на сто гривень

фото Пенсіонерам підвищать пенсію на сто гривень
Додаткові 100 гривень до пенсії. Це одна із ініціатив Президента в провадженні соціальних реформ в Україні. Підвищення пенсій торкнеться 9 мільйонів людей похилого віку. Іванофранківці черговий перерахунок пенсій, який розпочнеться з 1 травня, вважають популізмом.

В головному управлінні Пенсійного фонду в області наголошують: перерахунок пенсій буде поетапний і він торкнеться всіх категорій населення. Нині на Прикарпатті – майже 400 тисяч людей похилого віку. З них – 6 тисяч отримують пенсію нижче за прожитковий мінімум. Ще понад 30 тисяч пенсіонерів – колишні військовослужбовці. Для них пенсія зросте на 165 гривень. Однак як саме відбуватиметься перерахунок – в Пенсійному фонді не знають дотепер.

Соціальні ініціативи Президента торкнуться також тих, хто отримує державні пільги, зазначають в обласному управлінні соцзахисту. Для цього, тут переглянуть процедуру надання адресної допомоги. Вже розглядається можливість створення і соціальних карток.

З квітня почнуть перераховувати і страхові виплати інвалідам, котрі отримали травму на виробництві. Відтак, інваліди отримуватимуть додатково 500 гривень до щомісячних виплат. До дня Перемоги буде збільшена одноразова допомога інвалідам війни більш як на півтора тисячі гривень.
Категорія:Новини Україна| Перегляд:790| Додав:ivanka |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.