З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Цікаво » Папуаси з луками поранили трьох індонезійських поліцейських

Папуаси з луками поранили трьох індонезійських поліцейських

фото Папуаси з луками поранили трьох індонезійських поліцейських
Троє індонезійських поліцейських отримали поранення стрілами, коли намагалися стримати запал двох ворогуючих племен папуасів.

Як повідомляють індонезійські ЗМІ, конфлікт в районі села Квамкі-Лама в найсхіднішій індонезійській провінції Папуа спалахнув в ніч на четвер, 15 квітня. 30-річний житель села Алела Когоя був поранений 20 стрілами, випущеними, як вважає місцеві влада, папуасами з іншого села.

Поранений опинився в реанімації, а в його будинку незабаром зібралися інші члени його племені.

У багатьох при собі була традиційна зброя - лук і стріли, повідомляє РИА "Новости".

На місце інциденту прибула поліція, проте, не дивлячись на сучаснішу зброю, постраждали саме правоохоронці. Трьох з них ранили стрілами представники одного з ворогуючих племен.

У село прибуло підкріплення, яке складається з сотні поліцейських. 25 папуасів вже затримано, проте міжплемінний конфлікт до цих пір не вирішений.

Зазначимо, що корінним населенням західної половини острова Нова Гвінея, яка належить Індонезії є розділені на сотні племен папуаси. Багато хто з них живе, як і тисячу років назад. При цьому між племенами нерідкі виникають збройні конфлікти, в яких деколи беруть участь сотні і навіть тисячі озброєних, в основному, луком і списами воїнів.

У січні цього року аналогічні зіткнення в районі села Квамкі-Лама забрали життя трьох місцевих жителів, десятки отримали поранення.

Як повідомлялося, в березні зіткнення між двома племенами відбулися на півдні західної провінції Судану Дарфур. В результаті загинули 22 людини.
Категорія:Цікаво| Перегляд:1594| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.