З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 3
Гостей: 3
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини світ » ООН підготувала новий проект до народження семимільярдного жителя Землі

ООН підготувала новий проект до народження семимільярдного жителя Землі

фото ООН підготувала новий проект до народження семимільярдного жителя Землі
ООН виступила з ініціативою "Сім мільярдів дій", названою так за очікуваною незабаром чисельністю населення Землі, передає ТСН.

Як заявив в штаб-квартирі всесвітньої організації в Нью-Йорку її генеральний секретар Пан Гі Мун, кампанія покликана мобілізувати народи, уряди, науковців та бізнесменів, релігійних лідерів для вирішення глобальних проблем.

"Семимільярдний житель народиться в світі протиріч. У нас багато продовольства, але мільйони людей голодують. Ми бачимо розкішне життя, і мільйони живуть в бідності. У нас величезні можливості для прогресу, але також і величезні перешкоди", - заявив генсек.

Крім цих викликів генсек ООН відзначив такі проблеми як нерівність, дискримінація, порушення прав людини, недолік демократії, насильство над жінками, материнська смертність, зміна клімату, забруднення навколишнього середовища.

Ініціатива "Сім мільярдів дій" проводиться під егідою Фонду населення ООН і покликана справлятися з такими проблемами, як урбанізація та міграція в світі, де конфлікти і стихійні лиха змушують людей залишати свої будинки, відчувати нестачу води і продовольства.

За даними ООН, населення Землі, як очікується, досягне 7 мільярдів до 31 жовтня 2011 року, до 2050 року буде нараховувати вже 9 мільярдів, а до кінця 21-го століття при збереженні нинішніх темпів зростання - 10,1 мільярда чоловік.
Категорія:Новини світ| Перегляд:606| Додав:Rare_Fire |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): жителі, назва, Ініціатива, проект, ООН, чисельність, Сім мільярдів дій, населення, земля
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.