З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 2
Гостей: 2
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Новини Івано-Франківськ » Ольгу Фреймут і Ревізор побили в Івано-франківському кафе

Ольгу Фреймут і Ревізор побили в Івано-франківському кафе

фото Ольгу Фреймут і Ревізор побили в Івано-франківському кафе
Такого ще не траплялося за всю історію проекту! Забиття спини, рук і голови – так закінчилася перевірка пабу в Івано-Франківську зі звучною назвою "Корида".

На сайті закладу жителі міста назвали його найгіршим місцем Івано-Франківська за всіма показниками. "Корида" підтвердила свою репутацію. Минуло десять хвилин від початку перевірки, і в пабі з'явився невідомий чоловік із криками: "Що це ви тут робите?" Після чого почав активно виштовхувати ведучу Ольгу Фреймут і знімальну групу з кухні.

Спроби Ольги познайомитися і обговорити виявлені порушення він сприймав украй агресивно. А потім... вимкнув світло і затіяв бійку. Чоловік так розлютився, що махав кулаками без розбору. Деякі його удари прийшлися в голову і спину відвідувачів "Кориди".
«Щойно він увійшов, я зрозуміла, що потрібно переміститися з кухні в зал. Адже кругом ножі, – згадує ведуча Ольга Фреймут. – Озирнулася і побачила перелякані очі нашого адміністратора Ані Пагави. Вона кричала: "Оля! Оля!". Напевно, до кінця життя не забуду її погляду. Якби не команда, мене побили б сильніше. А так тільки вивихнули руку і вдарили у плече. Шеф-редактор проекту Анна Жижа практично закрила мене собою. Удари дісталися їй і хлопцям зі знімальної групи. Такого зі мною ще не траплялося».

Оператори, незважаючи на те, що відбувається, продовжували знімати в темряві. Одночасно вони захищали дівчат від нападника. У результаті в одній із камер "вирвали" видошукач.

Команда "Ревізора" подала заяву до місцевого відділення міліції.

Прокуратура взяла на контроль розслідування кримінального провадження за фактом перешкоджання законній діяльності журналістам«Нового каналу».

Шостого березня під час зйомки сюжету передачі "Ревізор” в одній із кав’ярень  Івано-Франківська виник конфлікт. Власник закладу не дозволив журналістам проводити відео зйомку в приміщенні  кафе.

Словесна суперечка переросла у штовханину, внаслідок чого членам знімальної групи спричинено незначні тілесні ушкодження та пошкоджено відеокамеру.

Журналісти звернулися до правоохоронців.За фактом перешкоджання законній діяльності журналісту розпочато кримінальне провадження. Процесуальне керівництво здійснюється прокуратурою міста Івано-Франківська.

Минулого року знімальна група "Ревізору” вже відвідувала Івано-Франківськ. Проте, інцидентів із рукоприкладством зафіксовано не було.

Всі зображення до публікації Ольгу Фреймут і Ревізор побили в Івано-франківському кафе
Категорія:Новини Івано-Франківськ| Перегляд:1741| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0
Теги (Ключові слова): кафе івано-франківська, ТВ шоу, ревізор, фреймут
Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.