З питань реклами, співпраці, розміщення статтей та анонсів звертайтеся info@kompik.if.ua
ПУБЛІКУЙ БЕЗКОШТОВНО!!!
Оголошення
Інформацію про фірму
(безреєстрації)
Анонси подій
Власні статті та новини
Зареєструйся або пиши на info@kompik.if.ua

Зараз на сайті 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Логін:
Пароль:
Головна | Реєстрація| Вхід
Головна » Спорт » Олександр Заваров пред'явив позов "Арсеналу" на суму 6 мільйонів доларів

Олександр Заваров пред'явив позов "Арсеналу" на суму 6 мільйонів доларів

фото Олександр Заваров пред'явив позов "Арсеналу" на суму 6 мільйонів доларів
Тяжба Олександра Заварова зйого вже колишнім роботодавцем - київським "Арсеналом" набирає обертів. Як заявив футбольний юриста Ілля Скоропашкін, який представляє інтереси тренера, Заваров оцінив моральну шкоду, завдану йому "Арсеналом", у 6 мільйонів доларів.

"Я забирав трудову книжку Заварова з "Арсеналу". Згідно із записом, Олександр Анатолійович звільнений за прогули 27 і 28 січня. Але це все - просто нісенітниця. Тому що, згідно з розкладом підготовки "Канонірів", ці дні у команди були вихідними. Щоб надати своїм доводам хоч якусь спроможність, керівництво клубу в терміновому порядку викликало 28 січня місцевих футболістів на збір в Києві", - сказав юрист в інтерв'ю БЛІК.

Нагадаємо, керівництво "Арсеналу", в особі віце-президента Віктора Головко, звинуватило вже екс-тренера "Канонірів" Олександра Заварова в пияцтво під час зборів команди. Сам Заваров назвав звинувачення наклепом.

"2 лютого ми подали позов до Дисциплінарного комітету Прем'єр-ліги про відшкодування моральної шкоди. Сума позову склала трохи більше мільйона доларів. Але після виходу інтерв'ю віце-президента "Арсеналу" Головка позов був збільшений до 6 мільйонів доларів. Тому що в тому інтерв'ю була зачеплена не тільки честь Заварова, а й членів його родини. Досить сказати, що після виходу інтерв'ю стан здоров'я мого клієнта похитнувся - Олександр Анатолійович навіть був змушений викликати швидку допомогу".

За словами Скоропашкіна, великий аванс, який Заваров взяв у "Арсеналу", - це просто гра слів. Олександр Анатолійович залишився винен клубу з цього авансу близько 200 тисяч гривень. А "Арсенал" винен моєму клієнтові зарплату за два місяці - це приблизно ті ж гроші. До речі, 240 тисяч гривень - це зарплата Заварова за новим контрактом, який починав діяти з літа нинішнього року. За старим контрактом мій клієнт отримував 101 тисячу гривень", - заявив адвокат Заварова.
Категорія:Спорт| Перегляд:871| Додав:Admin |Рейтинг:0.0/0

Всього коментарів: 0
avatar
КОМПІК ІФ© 2008-2024 ICQ-372961945
E-mail:info[собачка]kompik.if.ua Яндекс.Метрика Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
© 2008-2024 КОМПІК ІФ-інформація,технології,мультимедіа,web. Інформаційно-довідковий портал Івано-Франківська. Інформація, весь зміст, ідеї оформлення, стиль являються інтелектуальною власністю інформаційно-довідкового порталу «КОМПІК ІФ» та охороняються Законом. При цитуванні або використанні будь-яких матеріалів, - посилання (а в Інтернеті - гіперпосилання) на інформаційно-довідковий портал як джерело інформації – обов'язкове (www.kompik.if.ua). Адміністрація порталу не несе відповідальності за пости користувачів якщо ними не було дотримано встановлених Законом вимог.